Kecskét vett feleségül a szudáni férfi

2006.09.08. 10:30
Egy szudáni férfi az éjszaka közepén egy kecskével szexelt, mikor a kecsketulajdonos a zajra felfigyelve rájuk nyitott. Az ügy az öregek tanácsa elé került, akik hozományt fizettetettek az állat szerelmesével, hiszen feleségeként bánt vele.

Egy szudáni férfit arra kényszerítettek, hogy vegye feleségül kecskéjét, miután rajtakapták, hogy szexuális kapcsolatot létesített az állattal, adta hírül a BBC. A kecske tulajdonosa, Alifi teljesen megdöbbent, és az öregek tanács elé cipelte Tombét, a perverz férfit.

Az öregek tanácsa úgy döntött, hogy Tombe fizessen 15 ezer szudáni dínár (majdnem 11 ezer forint) hozományt Alifinek. „Neki adtuk a kecskét, és ha jól tudjuk, még mindig együtt vannak” – mondta Alifi.

A kecsketulajdonos a Juba Post című lapnak adott nyilatkozatában elmesélte, hogy február 13-án éjfél körül zajt hallott, és azonnal kirohant, hogy megkeresse Tombét a kecskével. „Mikor megkérdeztem, mit csinál, leesett a kecske hátáról. Utána megragadtam őt és megkötöztem” – mesélte felháborodva Alifi.

A kecsketulajdonos ezután fordult az öregek tanácsához, hogy ők döntsék el, mi a teendő az ügyben. „Azt mondták, nem érdemes a rendőrséghez fordulni, inkább fizetessek vele hozományt, hiszen a feleségeként bánt a kecskével” – nyilatkozta a szudáni lapnak.