Norbi a Margitszigeten

2001.05.03. 07:48
Norbi átköltözött a Margitszigetre, mert ingyenes aerobikóráit egyre nagyobb siker övezi. Szerda délután több mint ezerötszázan lendültek mozgásba a stadionban, vékonyaktól a ducikig, fiataloktól az öregekig. Sztárvendégként Benke Laci bácsi, a közismert szakács is megrázta kilóit. A lányok látszólag majd elolvadtak Norbi személyétől, de a valójában csak egy kiadós mozgásra vágytak. Talán legközelebb, amikor Kozsó áll ki a színpadra Schobert Norbert mellé.
Norbi felé sűrűsödött a tömeg
Nem volt nehéz a margitszigeti sportpályát megtalálni szerda délután, csak a hátizsákos és sporttáskás lányokat kellett követni a 6-os villamoson. Norbi aerobiktornájának új helyszínére összefüggő sorban vonultak az emberek, akiket fél hét előtt néhány perccel egyszerre engedtek be a stadionba. Mintha az életükért rohantak volna, úgy rontottak be a pályára, hogy elfoglalják a VIP-s helyeiket, minél közelebb a közismert tévésztárhoz. Öltöző nem volt, így csak egy könnyed cipő- és zoknicserére volt lehetőség. Néhány korty ásványvíz és a mobiltelefonok kikapcsolása után kezdődhetett a heti torna, de már nem a TF tornatermébe zsúfolódva, ahol olyan is előfordult, hogy összeverekedtek a lányok Norbi közelségéért harcolva.

Széles közönséget szólít meg Norbi

Norbi vetett egy-két exkluzív pillantást a lányokra
Óvodásoktól a nyugdíjasokig, vékonyaktól a ducikig mindenki megtalálható volt a tömegben. Ha nem is a rendőrség, de az Index becslése szerint több mint ezerötszázan látogattak ki a Margitszigetre, közülük csak száz volt az erősebb nem képviselője. Őket főként az asszonyaik ráncigálták ki, de látható volt egy helyi napszemüveges Rambo is, akit valószínűleg a Rosszfiúkból szalasztottak. Schobert Norbert minden egyes mondatára omladozott a közönség, nem kis sikert könyvelve el magának. Egy-egy exkluzív pillantással és az "ennyi jó nőt még nem is láttam egyszerre" bókkal a friss húsoktól az érett nőkig mindenkit levett a lábáról. Az ember érzése már lassan az volt, hogy a lányok helyben elélveznek. Az Index orosz statisztikai módszereket alkalmazva kiválasztott egy lányt a tömegből, aki elmondta, hogy nem tartja vonzó férfinak Norbit, csak azért ilyen lelkes követője, mert kell egy kis mozgás a munka után.

Laci bácsi együtt tornázott Norbival
A sztárvendég Benke László, a közismert szakács volt, aki rendíthetetlenül mozgatta súlyos kilóit a színpadon. Félidőre le is izzadt rendesen, így aktív közreműködését félbeszakítva a háttérben jelezte lábával a ritmust. Minden alkalommal lesz ismert személyiség a színpadon, jövő héten Rókusfalvy Pál, majd Kozsó próbálja felcsigázni a lánysereg hangulatát. Kozsó már csak azért is érdekes lehet, mert nem tudni, miként fog mozgásba lendülni medállal a nyakában.

"A duci egy szexis szó"

A ducik is bártan kimentek mozogni
A ducibb nők is boldogan álltak ki aerobikozni, csöppet sem szégyellték testüket. Schobert az Indexnek elmondta: a ducis egy szexis, kedves és emberi szó. Sokkal nagyobb szégyen, ha egy sovány ember otthon cigarettázva ül, és nevet a mozogni vágyó embereken. A torna befejeztével szempillantás gyorsaságával távozott a tömeg, csak egy-két autogramm került kiosztásra a legújabb rajongóknak. Norbi elismeri, hogy marketing szempontból nem jön rosszul az ingyentorna, de inkább egy hagyományt szeretne teremteni, és ígérete szerint akkor is folytatja, amikor megnyitja aerobik muliplexét.