Palcsó Tamás súlyos balesetet szenvedett

2008.10.26. 10:11
A megasztáros énekes kocsija vasárnap hajnalban sodródott ki a XXIII. kerületben, majd egy útjelző oszlopnak ütközött, ami az autó közepéig befúródott.

A megasztáros Palcsó Tamás az egyik súlyos sérültje annak a közlekedési balesetnek, ami vasárnap hajnalban történt Budapesten, a XXIII. kerületben. "Nincs közvetlen életveszélyben, de többet az édesapa határozott kérésére nem mondhatok" - nyilatkozta az Indexnek Magyar Rita, a TV2 szóvivője. A kocsit nem az énekes vezette. A TV2 információi szerint Palcsó Tamásnak eltört az arccsontja, jelenleg az intenzíven fekszik, de néhány nap múlva hazaengedik.

Az Inforádió fotói a helyszínről

A balesetben két ember sérült meg, amikor autójuk egy útjelző oszlopnak ütközött, közölte a rendőrség. Az Ócsai úton a Dabas irányába tartó személygépkocsi ismeretlen okból mintegy 50 métert sodródott, majd egy benzinkút melletti útjelző oszlopnak ütközött, ami az autó közepéig befúródott.

A szinte felismerhetetlenségig összeroncsolódott járműből a tűzoltók feszítő-vágó szerszámokkal szabadították ki a két férfit, akiket a mentők kórházba szállítottak. Az autót Palcsó Tamás barátja vezette, ő könnyebben sérült meg. A két fiú egy buliból tartott hazafelé, valószínűleg túl gyorsan mentek, ezért sodródtak ki. A TV2-nek nyilatkozott Palcsó Tamás apja is: fia egyelőre alszik, nem lehet vele kommunikálni, de nincs különösebb baja.