A polgármester is segített volna a megcsalt prostin

2007.08.25. 14:11
Egy év börtönre ítélték azt a férfit, aki prostitucióra vett rá egy nőt, hogy a szex bevételéből éljenek. Azt ígérte a nőnek, hogy amikor már sok pénzük lesz, élettársakként élhetnek majd együtt. Amikor azonban megcsalta őt, az asszony bosszút állt, írja a Borsod Online.

Üzletszerű kéjelgés elősegítése, és kitartottság miatt mondta ki bűnösnek a Sátoraljaújhelyi Bíróság a közelmúltban azt a férfit, aki rávett egy nőt arra, hogy prostituált legyen, és a szexből szerzett pénzt megossza vele. A Borsod Online tudósítása szerint a férfi azt ígérte, hogy addig kell csupán prostituáltként dolgoznia, amíg kellő pénzük össze nem jön ahhoz, hogy élettársakként élhessenek tovább.

A nő a férfihez, egy, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hegyközben lévő faluba költözött, és Vajdácskán, Tolcsván, majd Olaszországban bocsátotta áruba testét. A vádlott mindig megkapta a bevétel felét, Olaszországból az asszony rendszeresen hazautalta a megkeresett eurót.

A férfiért prostituáltként dolgozó nő akkor döbbent rá: hogy nem lesznek élettársak, amikor megtudta, hogy megcsalta őt a férfi. Ekkor tett feljelentést ellene. A tárgyalásokon a férfi ugyan tagadta a vádakat, és később a nő is visszavonta a vallomását, a tanúvallomások, a rendelkezésre tárgyi bizonyítékok alapján bűnösnek mondta ki a férfit két vádpontban.

A személyi szabadság megsértésének vádját, és azt, hogy a szexre kényszerítés érdekében megverte a nőt, azonban megalapozatlannak találták. Az adatok szerint a nő szabadon távozhatott volna a férfi lakásáról ha ezt akarta volna. A vallomások szerint ebben segített volna neki a helyi boltos, vagy akár a polgármester is – olvasható a Borsod Online-ban.