Diákjai előtt sztriptízelt egy tanárnő

2008.10.28. 19:41
Egy zalaegerszegi középiskolában vetélkedőt tartottak a gólyaavatón, a némettanár annyira belelendült a vetkőzős feladatba, hogy először ledobta a pulóverét, majd a pólóját, és melltartóban táncolt tovább. A nadrágjától csak azért nem szabadult meg, mert egy kollégája felismerte a kínos helyzetet. A tanárnő ellen fegyelmi eljárás indult.

Melltartóban táncolt és a nadrágját is majdnem letolta a diákok előtt egy tanárnő az egyik zalaegerszegi középiskola gólyaavató ünnepségén néhány nappal ezelőtt. A játékos vetélkedő közben bemutatott sztriptízt az egyik diák rögzítette a mobiltelefonjával, és a felvételt nyilvánosságra hozta az interneten, a videó azonban már nem elérhető.

A gólyaavatón az elsős osztályok vetélkedtek, a sztriptízt az osztályfőnököknek kellett bemutatniuk. Volt, aki csak a cipőjétől vált meg, ám a fiatal némettanár egészen belemerült a vetkőzésbe. Ledobta a pulóverét, majd a pólóját, és melltartóban táncolt tovább. Majdnem letolta a nadrágját is, de kollégája felismerte a kínos helyzetet. Ráterítette a kabátját a csaknem meztelen pedagógusra, és ezzel véget vetett az előadásnak.

A tanárnőben volt egyfajta megfelelési kényszer, jó osztályfőnök akart lenni, hiszen itt versenyről is volt szó, magyarázta az esetet Rozmán Sándor igazgató. Nyilvánvaló, hogy ez nem mentség, döbbenetes, ami történt, hiszen a tanárnő mondhatott volna nemet a feladatra, mint ahogy a jelenlévő osztályfőnökök többsége azt mondta, hogy ebben a produkcióban nem akar részt venni, tette hozzá.

A sztriptízért a tanárnő megrovást kapott. Azért nem bocsátották el, mert jó szakember, és az igazgató szerint úgyis a diákokon múlik, hogy a tanár a történtek után maradhat-e. A gólyaavató játékos vetélkedőjének összeállításában részt vevő pedagógus szóbeli figyelmeztetést kapott.

A felvételeket nyilvánosságra hozó diák után nem nyomoz az iskola. Az igazgató az érintett tanárnőre bízta, hogy ismeretlen tettes ellen tesz-e feljelentést a rendőrségen. A Független Hírügynökség egyébként úgy tudja, hogy nem, és a tanárnő állítólag már a vetkőzést is bánja.