A némettanárnő előtt is vetkőztek a zalai szakközépben

2008.10.30. 12:20
A zalaegerszegi szakközépiskola gólyabálján nem csak a bevállalós némettanár vetkőzött. A buliról készült videó szerint az intézmény legfiatalabb tanulóinak a tanárnő melltartós tánca előtt is megrázó élményekben volt részük.

A Széchenyi István Szakközépiskola gólyaavatóján az elsős osztályok vetélkedtek. Az október 20-i bulin a Kilenc és fél hét című film vetkőzős jelentét idéző, "You can leave your hat on"-ra kellett az osztályfőnököknek sztriptízt bemutatniuk. A műsort az egyik jelenlévő rögzítette a mobilján, a videót pedig néhány nap múlva publikálta.

A videó tanúsága szerint a táncával országos figyelmet kiváltó némettanárnő már nem az első volt sorban. Előtte a zene ritmusára egy fellépő kihúzta övét a nadrágjából. Majd egy idősebb osztályfőnök is bemutatott egy másfél perces jelenetet. Ő a cipőjétől és a bokazoknijától szabadult meg a diákok szeme láttára.

Majd a fiatal némettanárnő perdült az iskolai padokkal körbevett tánctérre, és azonnal lendületes vetkőzésbe kezdett. Egy, a filmben is kellékként használt kendő után elhajította köpenyét, pulóverét, majd a pólóját is levette, és melltartóban táncolt tovább. Majdnem letolta a nadrágját is, de kollégája ezt már megakadályozta, ráterítette a kabátját a csaknem meztelen pedagógusra, és ezzel véget vetett az előadásnak.

A tanárnőben volt egyfajta megfelelési kényszer, jó osztályfőnök akart lenni, hiszen itt versenyről is volt szó, magyarázta az esetet Rozmán Sándor igazgató. Nyilvánvaló, hogy ez nem mentség, döbbenetes, ami történt, hiszen a tanárnő mondhatott volna nemet a feladatra, mint ahogy a jelenlévő osztályfőnökök többsége azt mondta, hogy ebben a produkcióban nem akar részt venni, tette hozzá. A sztriptízért a tanárnő megrovást kapott.