Mi bántja Steffi Grafot?

2001.04.12. 22:39
Steffi Grafot az utóbbi hónapokban André Agassi oldalán láthattuk, róla egyre kevesebb hír került napvilágra. Agassi viszont a kamerák kereszttüzében áll ebben az évben, hiszen januárban megnyerte az Austral Opent, majd az ugyancsak rangos Indian Wells-i és Key Biscane-i tornán is diadalmaskodott. S hogy eközben mi bántja a női tenisz korábbi csillagát? Leginkább a neve.
Steffi Graf ugyanis szeretné elérni, ha a jövőben ne becéznék őt, hanem mindenki - a sajtó, az ismerősök, és a szurkolók is - Stefanie-nak szólítanák. Úgy véli, hogy az üzleti életben sokkal könnyebb úgy érvényesülnie, ha Stefanie lesz. Szerinte gyerekesen hangzik a Steffi becenév, és ő már 31 éves, kétségkívül kinőtte a gyerekkort. Jobban kedvelem, ha a teljes nevemen szólítanak - jelentette ki határozottan.

Jóllehet a népszerű Steffi idestova már két éve az Egyesült Államokban él, Mannheimben érdekelt egy vállalkozásban. A német városban egy reklámcég ügyvezetője, és nagyon hálás, hogy hazájában még mindig nyomon követik a pályáját.

Agassi mindössze két meccset veszített el idén

Graf bejelentette: barátjával, André Agassival hamarosan beköltöznek új, San Franciscó-i otthonukba. A német sajtó korábban arról is cikkezett, hogy Graf hamarosan anyai örömök elé néz. Erről a német Handelsblatt című lapnak adott interjújában sem tudtunk meg újabb információkat.

Graf - 22 egyéni Grand Slam-cím birtokosa - egyébként nem titkolja: örül Agassi sikereinek, és reméli, hogy formája nem esik vissza, és ezt az évet is sikerül az élmezőnyben zárnia választottjának. Erre amúgy minden esélye meg is van a Las Vegas-i születésű játékosnak, hiszen idén eddig mindössze két meccset veszített el.