Frigyes
15 °C
29 °C
Index - In English In English Eng

Sport

Blogok

Sakkmester
Az V. kiemelt Rapport Richárddal (4/2,5) - LIVE! - 15:30 - July 13 - 21 | Sparkassen Chess-Meeting | Dortmund, Germany - Mai menü: GM Rapport Richard (2735) - GM Fridman Daniel (2638)
Azt kérdezik tőlem, hogy ki nyeri a versenyt - név megjelölése nélkül azt mondom, hogy az, aki elveri a gyengéket és a menőktől (2700 felettiek) elcsen egy pontot;  Kik a gyengék, mármint a mezőny gyengéi?  - Természetesen a 2700 élőpont alattiak - De gyengék-e a gyengék, akiknek a menőkkel szemben jó a remi - Amennyiben a döntetlenre hajtva mennek bele a partiba, akkor a szupereknek átlagon felüli kockázatot kell vállalniuk a teljes pont megszerzése érdekében - A fentiekből következik: lesz még itt izgalom bőven a hátralévő négy fordulóban.
Tommy autosport
Csoda a Hungaroringen
Egy év kihagyás után visszatért Magyarországra a francia Peter Auto cég által szervezett klasszik autós versenyszéria, a Hungaroring Classic (2019).
USAracing
Megint kórházba került Robert Wickens
Pár napja még egy átalakított autóval körözött az IndyCar torontói versenye előtt, egy makacs fertőzés miatt azonban most újra műtőasztalra kényszerült. [...] Bővebben!
9 Nyíl
Százas átlagok napján újra mart a Kígyó
A tegnapi Snakebite siker után ma újra dobóléchez álltak a játékosok, hogy a 20.
RallyeDream
Borult a papírforma Veszprémben!
A veszprémi murva most sem kímélte az indulókat, akik bár szokás szerint idén sem voltak sokan, de látványból és izgalmakból most sem volt hiány! A Szombathely rali elmaradását követően mindössze egyetlen murvás futam maradt a 2019-es magyar Országos Rally Bajnokság naptárában, a 26.