Ákos, Bátor
0 °C
7 °C
Index - In English In English Eng

Sport

Blogok

Sakkmester
A verseny győztese a 14. évében járó: Suleymanli Aydin - Aeroflot Open 2020 - 02- 19 - 27 - Kozák Ádám (2523) 9/4, Rapport Jovana (2348) 7/2
  A versenyben, a zárófordulóban egymással szembekerülő két azerbajdzsáni sakkozó vezet 8/6 pontos teljesítménnyel - ez önmagában nem lenne meghökkentő hír - ám az a tény, hogy Mamedov Rauf holtversenyes honfitársa, a rajtlistán hetvenegyedik, csupán 14 éves nemzetközi-mester:  Suleymanli Aydin 50 nagymestert megelőzve került az élre - az már több mint elgondolkodtató azok számára főként, akik a fülük botját sem mozdítják a magyar sakk-képzés világszínvonalúvá emelése érdekében, viszont bőszen kampányolnak egy magyar rendezésű sakkolimpia ügyében - A kilencedik forduló slágermeccsei: Mamedov - Suleymanli, Aditya Mittal - Kozák Ádám.
Katarzis nélkül
Fut a cég 2019.
2019-ben ismét előre léptünk a ranglistán, amelyen a részvétel a fontos... [...] Bővebben!
USAracing
Alonso nem zárja ki, hogy több IndyCar-futamon is elindul
Immár hivatalosnak tekinthető, hogy Fernando Alonso az Arrow McLaren SP színeiben vág neki újra az Indianapolis 500-nak. [...] Bővebben!
Tommy autosport
Kajetanowicz a rali világbajnokságon fog indulni
A lengyelek háromszoros rali Európa bajnoka Kajetan Kajetanowicz és navigátora Maciej Szczepaniak a rali világbajnokságon futamain fog indulni az idei szezonban.