Sport

Blogok

Sakkmester
LIVE! - Round 10: február 23 - 14:15 - Schachbundesliga - Német sakkcsapat-bajnokság - 2023-10-21 - 2024-03-25 - Világsztárokkal - Ma összecsap a SC VIERNHEIM - OSG BADEN-BADEN
          Ma a Sakk-Bundesliga 10-ik fordulójában olyasmire kerül sor, amire az elmúlt öt évben nem volt példa: A tegnapi győzelmével a világranglista top tízébe visszalépő, bőven senior korú 54 éves indiai exvilágbajnok: Anand  összecsap a 36 éves, a kilencedik fordulóban döntetlent játszó, világranglista harmadik japán-amerikai Nakamurával - Csapataik a tabella első és második helyén állnak - 14:00-kor jön a rangadók rangadója: SC VIERNHEIM - OSG BADEN-BADEN sakk-derbi! Jó szurkolást! Jó szórakozást! Szólnunk kell a magyar résztvevőkről: Köszöntsük együtt a 2600 élőpontosok körében Kozák Ádámot aki tegnap értékes döntetlent ért el a spanyol David Anton Guijarroval szemben, Rapport Richárd győzött, Gledura Benjámin, csapata első, Papp Gábor az ötödik tábláján remizett - Sergey Grigoriantst legyőzte a 2721 élőpontos német szupermenő: Keymer - Reméljük, ma is tábla mellett találjuk honfitársainkat! Hajrá magyarok!.
Tommy autosport
Új bónusz rendszer a Škoda Motorsportnál
2024-ben a Škoda Motorsport, az FIA rally Európa bajnokságon induló ügyfelei részére egy új bónuszprogramot vezet be, amely a legsikeresebb versenyzőket jutalmazza, akik Skoda Fabiával vesznek részt a bajnokságban.