Csilla, Noémi
5 °C
18 °C

Sport

Blogok

Sakkmester
LIVE! - 13:00 - Világbajnok-jelöltek versenye - II. rész - Yekateringburg, Russia - 2021-04-19 - 28 - A versenyben egy pont fórral vezet: Nepomniachtchi Ian 10/6,5
  -------   ------------   Nagyon kellene az egész pont a versenyben vezető Nepo-nak honfitársával: Alekseenkoval szemben - Az oroszok keményen ölre mennek egymással, honfiúi segítségnek nyoma sincs - Ha a kontyos orosz ma elhullajt egy félpontot, korántsem biztos, hogy célba ér, hisz vár még rá a mögötte lihegők közül: Caruana és VLM - Az eddig szunnyadó (utolsó helyeken tanyázó) kínai "sárkányok" sem írhatók le, bármikor felébredhetnek - A sakk-világbajnoki döntő jól fizet - nagy lesz az igyekezet eljutni a Dubai álomvilágba - A fenti játszmán túl a mai sztármenü: Caruana - Ding Liren és a VLM - Giri parti - Holnap (04-22) szünnap a versenyen.
Tommy autosport
Pirelli gumik a Horvát rallyra
A szezon nyitó havas, jeges, aszfaltos Monte-Carlo rally és az azt követő full havas Arctic rally után a hétvégén következő full aszfaltos Horvát rally VB futamra a képen látható versenygumikat szállítja a Pirelli.
RallyeDream
Ilyet itthon még nem láttunk!
A horvát WRC futamot megelőző hétvégén Magyarországon indul Nyikolaj Grjazin, akinek tegnap a Bátori tesztjén jártunk.