Orsolya
11 °C
26 °C
Index - In English In English Eng

Sport

Blogok

Sakkmester
LIVE! - 14:30 - Rangja van a Man szigeti versenynek - győztese bekerül a világbajnok-jelölti mezőnybe és nyer 70 000 dollárt - 2019-10-10 - 21
  A mai záróforduló (11) a megszokottól eltérően másfél órával előbb: 14:30-kor kezdődik - Caruana félpont előnnyel áll riválisai előtt, akik heten (mint a gonoszok) törekszenek őt megakadályozni a versenygyőzelmében - köztük a veretlenségi sorozatban a 100-as álomszámot áttörni készülő világbajnok Magmus Carlsen -  A sakkelit mezőnyében e-téren az eddigi csúcstartó Ding Liren volt, aki mellé tegnap csatlakozott a csúcson a világelső - A csúcsdöntés mellett egy nagyobb tétről dönt a mai forduló: Az első táblán Nakamura - Caruana, a másodikon: Aronyan - Carlsen, a harmadikon: Alekseenko - Vityugov, a negyediken: Wang - Howellpartik hozhatják lázba a sakkozás szerelmeseit - Versenyzőink az alábbi párosításban ülnek táblamellé: Harikrishna - Lékó, Berkes - Volokitin, Erdős - Movsesian --------------  Lékó Péter nyert, Berkes Ferenc és Erdős Viktor remizett, - Caruana és Carlsen is nyert - Caruana egyedül vezeti a mezőnyt 10/7,5 ponttal, heten  - köztük a világbajnok - követik 10/7 pontos teljesítménnyel.
USAracing
Carlin: A topcsapatok növekedése sokat árthat az IndyCarnak
A csapatvezető szerint a széria már rövidtávon megérezheti a negatív hatását annak, ha továbbra is tétlenül nézik a nagycsapatok terjeszedését. [...] Bővebben!
9 Nyíl
Kialakult az elődöntők párosítása Leicesterben
Tegnap az első két forduló után kiderült, hogy Peter Wright és Michael van Gerwen már biztos továbbjutott a csoportjából.
Katarzis nélkül
Térkapuk és egérutak
Bevallom, hogy, ha terep én inkább teljesítménytúrákon futkorászom, mint terepfutó versenyeken.
Tommy autosport
A 2020-as rali EB naptára
Mai napon nyilvánosságra hozták a 2020.
Raiders
Hároméves hosszabbítás a tight endünkel
Darren Waller-nek öt mérkőzés is elegendő volt arra, hogy az idei szezonban a támadóegység meghatározó tagjává váljon amit egy hosszabbítással jutalmaztak a vezetők.

Mindeközben Sport