Valér
1 °C
9 °C
Index - In English In English Eng

Sport

Blogok

9 Nyíl
Meglett az első búcsúzó kiemelt
Végre! Nagyjából ez a szó jár tegnap óta minden darts rajongó fejében.
USAracing
Miért tussolta el a NASCAR egy versenyző halálát?
A motorsport, függetlenül a biztonság növelésére irányuló erőfeszítésektől, mindig is veszélyes üzemnek számított, ebből adódóan voltak és sajnos még lesznek is halálos áldozatai.
Sakkmester
LIVE! -14:00 - FIDE Grand Prix Series Jerusalem 2019-12-11 - 23 - Maxime Vachier-Lagrave, Shakriyar Mamedyarov, Anish Giri, Wesley So, Sergey Karjakin részvételével
  Itt is, a magyar bajnokságon is, kiütközött a KO versenyek betegsége: A klasszikus gondolkodási idejű partikat nem játsszák ki a versenyzők, idejekorán 20, sőt 10 lépés táján döntetlenben egyeznek meg - érdektelenné téve ezeket a versenynapokat a szurkolók számára  - A négy páros leghosszabb játszmája 23 lépésig tartott - a többi 20 lépésben, vagy azon belül ért véget - A fárasztónap utáni Karjakin már a nyolcadik lépéspárban békét kötött Wei-vel.
Tommy autosport
Idén is lesz Szilveszter rali
Idén december 27-29. között lesz a hagyományosnak mondható utolsó hazai rali futam a Szilveszter rali, hagyományosan a Hungaroringen és azon kívül, immár 21. alkalommal. A gyors...
RallyeDream
Váljatok ti is álomvarázslóvá!
Karácsonyra egy beteg kisfiú egyik álmát szeretnénk teljesíteni, ebben kérjük segítségeteket! Mikor az SMA2 beteg Leventének gyűjtött az ország, mi is beszálltunk az adakozásba és a Lángi Attila -Schmidt Ádám páros által felajánlott kisautót Halmos Gábor márkatársuk felajánlásából egy nagyon komoly, 400.