Zsanett, Janka
10 °C
20 °C
Index - In English In English Eng

Sport

Blogok

Sakkmester
LIVE! - 16:00 - Lindores Abbey Rapid Challenge - 2020-05- 19 - 06- 03 - Nem kis meglepetésre Hikaru Nakamura és Dubov Daniil játssza a döntőt
                                                                                Kedves Bloglátogatóm! E bejegyzésben a versennyel kapcsolatban minden lényeges információt (eredmények, játszmák) megtalál - Nem elég, hogy a világbajnok harmadik meccsre kényszerült Nakamurával - ott el is bukott és a döntőt Nakamura-Dubovval játssza - A mindent eldöntő harmadik minimeccsükön Nakamura megszerezte a vezetést, Carlsennek még sikerült a rapid-partikat döntetlenre hozni, ám az armageddont elvesztette - Így a világbajnok csak nézője lesz a döntőnek.
USAracing
Ryan Blaney bemutatja: Így reklámozz sportitalt járvány idején
Vicces jelenet zajlott le a csütörtök éjjeli (magyar idő szerint péntek hajnali) NASCAR Cup-futam után.   [...] Bővebben!
Tommy autosport
Mégis lesz Super Racing Fesztivál a Hungaroringen
Amint az mindannyiunk előtt ismert a tavaszra, a Hungaroringre tervezett Super Racing Fesztivált, ami a Kamion EB és a WTCR sorozat egy közös versenyhétvégéje lett volna le kellett mondani a korona vírus járvány miatt.
Vitorlás tudattágítás
Podcastok a vitorlázásról
Tedd a kezed a nemzetközi vitorlázás ütőerére, hallgass bele a sztárok mondanivalójába! Két olyan csatornát ajánlunk, ahol rendszeresen bukkan fel friss anyag.