Iván
18 °C
30 °C
Index - In English In English Eng

Sport

Blogok

Sakkmester
Végeredménnyel - TEPLICE OPEN 2019 International Chess Tournament 2019-06-15 - 23 - A verseny győztese: Vorobiov Evgeny E. 9/7,5, Berkes Ferenc (4.) holtversenyes második 9/7
     Ha a vége jó - minden jó: Berkes nagymester, ha visítva is, de behúzta, méghozzá látványos vezéráldozattal a teljes pontot az utolsó fordulóban - öt győzelem és négy döntetlen, 2716 pontos teljesítmény, + 5,5 szerzett élőpont, amivel húszra megközelítette az áhított 2700-as álomszintet, ami nem ismeretlen számára, járt már ott.
USAracing
Rossi nyert Road Americán, élesedik a harc a bajnoki címért
Alexander Rossi óriási dominanciát mutatva húzta be idei második győzelmét, aminek köszönhetően mindössze hét egységre zsugorodott hátránya az összetett pontversenyt vezető Josef Newgardennel szemben.
9 Nyíl
Nem sokon múlt a portugál csoda
Már tizennyolcadik állomásához érkezett az idei Players Championship sorozat.
Tommy autosport
Kamion EB a Hungaroringen
Holnaptól kezdődik a 2019. évi nyolc fordulós Kamion Európa bajnokság idei második verseny hétvégéje a Hungaroringen. Idén sorozatban immár 5. alkalommal látogat hazánkba a böhöm ...
Katarzis nélkül
Szépjuhászné - Sorrento - Szépjuhászné
Talán a nagy meleg, talán csak a megszokott útvonalak megunása, vagy csak annyi, hogy a Farkas-hegy most az átlagosnál kedvesebb a szívemnek.
Vitorlás tudattágítás
Környezetvédő kölykök
Múlt hétvégén kilencven vitorlázó gyűlt össze a Royal Cape Yacht Club által rendezett eseményen, ahol az Ifjúság Napját ünnepelték - némi csavarral. [...] Bővebben!