Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vilma
-1 °C
3 °C

Sport

Blogok

Sakkmester
A VI. játszma után a nyolcadikat is megnyerte Carlsen - LIVE! - 13:30 - Sakk-világbajnoki párosmérkőzés Dubai-ban 2021-11-26 - 12-15 - Az orosz Nepomniachtchi Ian és a norvég sakkvilágbajnok: Magnus Carlsen között: 3 -5
Tudj meg többet a 2021-évi sakk-világbajnokságról - kattints a bejegyzésre -                      A hatodik játszma heroikus küzdelmét követően, mely a világbajnok Magnus Carlsen javára dőlt el, a hetedik napon "megpihentek az alkotók" - csekély két és fél óra töprengés után a negyvenegyedik lépésben remire adták, a már harmincadik lépés előtt létrejött döntetlen pozíciót - Állás: 4-3 a címvédő javára - Ma cipő pucolás, suvickolás előtt még lehúzzák a nyolcadik játszmát - Carlsen a világos oldalon várja kihívóját Nepo-t.
Tommy autosport
Mikkelsen jövőre is marad a WRC-2-ben
A kétszeres WRC-2 világbajnok és idén ERC bajnoki címet is szerzett norvég Andreas Mikkelsen 2022-ben is marad a WRC-2 bajnokságban.
RallyeDream
Örültünk a murvának, egy darabig
Mixi és Ati nem titkolják mennyire szeretik a murvás magyar futamokat, melyekből az elmúlt években szinte már csak a veszprémi verseny maradt.