Olimpiai bajnokokkal futhat

2002.09.13. 11:20
Immár nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre Magyarországon a Samsung Olimpiai Futófesztivál, amelyen minden évben közel százezer ember fut együtt politikusokkal, neves közéleti személyiségekkel és olimpiai bajnok élsportolókkal Budapesten és valamennyi megyeszékhelyen.
A Samsung Olimpiai Futófesztiválnak az a célja, hogy a távtól és időeredménytől függetlenül bárki győztesnek érezze magát, aki részt vesz a futáson. A Samsung Olimpiai Futófesztiválnak elmaradhatatlan része az értékes Samsung nyeremények kisorsolása a futók között. Az idei évben minden helyszínen három értékes Samsung mobiltelefon talál gazdára.

Helyszínek:
Szeptember 14-én, szombaton délelőtt 11 órakor 19 helyszínen, az alábbi városokban dördül el a startpisztoly:
Békéscsaba, Bonyhád, Budapest, Debrecen, Eger, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Salgótarján, Szeged, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg
"Örülünk, hogy az élsportolók, az olimpikonok támogatása mellett a Samsung hozzájárulhat a magyarországi szabadidősportok népszerűsítéséhez, támogatásához is. Büszkék vagyunk rá, hogy a Magyar Olimpiai Bizottsággal közösen szervezett Samsung Olimpiai Futófesztivál az ország legnagyobb futó eseményévé vált"- mondta Loós Balázs, a Samsung Electronics Magyar Rt. Marketing Managere.

A szervezők igyekeznek gondoskodni arról, hogy az öt kilométer körüli távot idén Vereckei Ákos, Martinek János és Storcz Botond is végigfussa. Valamennyien olimpiai bajnokok.

"Amikor hét évvel ezelőtt elkezdtük szervezni a Samsung Olimpiai Futófesztivált, még nem sejtettük, hogy nemcsak Magyarország, hanem egész Közép-Európa legnagyobb tömegsport eseménysorozatát indítjuk útjára. Bízunk benne, hogy szeptember 14-én ismét közel százezer ember fog együtt futni és győzni, mert ezen az eseményen minden futó, aki teljesíti a távot, győztesnek számít."

A 27 milliárd dollár árbevételű Samsung amúgy szerte a világban támogatja a sportot. A legnagyobb magyarországi szabadidősport rendezvényen mindenkit szeretettel várnak a szervezők: a Samsung Electronics Magyar Rt. és a Magyar Olimpiai Bizottság.