Mária
-6 °C
-2 °C

Ismét Becker - Stich meccs

2002.11.19. 17:59
Tizenegy évvel emlékezetes wimbledoni döntőjük után a héten Frankfurtban ismét összecsap a tenisz két német legendája, Boris Becker és Michael Stich.
A csütörtöktől vasárnapig tartó frankfurti szeniortorna éppen abban a csarnokban zajlik majd, amelyben Becker 1992-ben és 1995-ben, Stich pedig 1993-ban megnyerte az ATP-világbajnokságot.

"Öt éve alig vettem a kezembe ütőt, most kipróbálom, hogy örömöt okoz-e még a játék" - mondta Stich, a londoni Grand Slam-viadal 1991-es győztese. "Borisszal sosem voltunk közeli cimborák, az utóbbi időben azonban egészen összebarátkoztunk, s főleg emiatt döntöttem a visszatérés mellett".

Becker: most már igazi haverok vagyunk

A pénteken 35. születésnapját ünneplő riválisa is megerősítette, hogy sokáig "nem ettek egymás tenyeréből: "Szinte mindenben különbözünk. Neki jobb a technikája, nekem nagyobb az akaraterőm. Ő kiváló stratéga, én inkább gladiátor-alkat vagyok. De az idővel megtanultuk becsülni a másikat, most pedig már igazi haverok vagyunk". A két egykori klasszis abban is egyetért, hogy honi utódaik közül egyik sem érhet a legnagyobbak nyomába. "A jelenlegi legjobb teniszezőnk, Tommy Haas tehetséges, de nem elég állhatatos ahhoz, hogy egy napon világelső legyen" - nyilatkozta a háromszoros wimbledoni bajnok Becker.

Kettejükön kívül Frankfurtban pályára lép még John McEnroe, Mats Wilander, Petr Korda, Henri Leconte és Carl-Uwe Steeb is.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!