Barbara, Borbála
-6 °C
3 °C

Kemény Dénes életveszélyes sérülést okozott

2004.01.25. 10:44
A vízilabda válogatott kapitánya, Kemény Dénes egy vaddisznóra célzott Pilisszentlászló közelében, de egy ágon darabokra tört a lövedék, ami megsebesített egy nőt. A szeretcsétlenül járt nőt megoperálták, a repesz nem ért ideget a combjában. A szándékosság kizárható.
Kemény Dénes, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya adta le azt a lövést, amely egy nő combján súlyos, életveszélyes sérülést okozott szombaton dél körül egy vadászat során Pilisszentlászló közelében.

Kemény Dénes az MTI-nek szombaton este elmondta: rálőtt egy vaddisznóra ám a lövedék egy faágon több darabra szakadt, és egy repesz eltalálta vadásztársa combját. Mint mondta, a repesz csontot nem, csak lágy részt ért, és 4-5 centiméterre hatolt a húsba.

Hozzátette: a társaságot mintegy húsz orvos alkotta, így a vérzést egy kötéssel sikerült azonnal elállítani. Ezután helikopterrel egy budapesti kórházba szállították a sebesültet.

Kemény Dénes elmondta, hogy a szerencsétlenül járt nőt már délután megoperálták, kivették a lövedékdarabkát. Hozzátette: szerencsére ideget nem ért a repesz, és az orvosok véleménye szerint 2-3 hét múlva felépül a sérült.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta, a szándékosság esete kizárható, ezért a Szentendrei Rendőrkapitányság szakértők bevonásával, államigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.