Ingyen jöttek a világbajnok brazilok

2009.04.06. 10:48

Vasárnap megérkeztek az ellenfelek a hétfőtől szerdáig tartó Borsodi Futsal Kupára. Itt van Horvátország és Szlovákia, a világbajnok Brazília nem kért pénzt a fellépésért.

Kasza János, az MLSZ egyik futsalfelelőse elmondta, az évek óta tartó remek kapcsolat miatt a brazilok lemondtak a 15 ezer eurós fellépti díjukról, a repülőjegyért és az ellátásért cserébe jöttek Budapestre.

Magyarország kerete

Tóth Gyula, Balázs Zoltán, Nagy Gábor, Sivák Péter, Csernai Gábor, Lódi Tamás, Gyurcsányi Zsolt, Szente Tamás, Kovacsics Károly, Trencsényi János, Temesi Norbert, Harnisch Ákos, Peczár Csaba, Szűcs Richárd

A magyar válogatott délután négy órakor találkozott, Kozma Mihály edzést tartott. A sérült Madarász János és Tóth Szabolcs is a kerettel van, gyakorlatokat még nem végezhetnek. Szente Tamás századszor lesz válogatott a horvátok elleni nyitómeccsen, Kozma Mihály a brazilok ellen századszor vezeti a csapatot, írja a futsal-hungary.hu.

A kapitány szerint semmi értelme gyenge csapatokkal játszani, a hibák inkább most, kilenc hónappal a hazai rendezésű Eb előtt derüljenek ki. Húszas keretet fog kialakítani a jövő januári tornára, most egy újonc lesz, a nagyon gyors és technikás Szűcs Richárd.

A szlovákok és a horvátok ellen esélyesek vagyunk, a világbajnok és a világranglistát vezető brazilok ellen szerdán az a cél, hogy minél többet birtokoljuk a labdát, és jó labdakihozatalaink legyenek.

A Borsodi Futsal Kupa programja, Körcsarnok

április 6., hétfő: Magyarország-Horvátország 18 ó, Brazília-Szlovákia 20 ó
április 7., kedd: Szlovákia-Magyarország 18 ó, Horvátország-Brazília 20 ó
április 8., szerda: Horvátország-Szlovákia 18 ó, Magyarország-Brazília 20 ó