A Werderrel nem mondtam rosszat

2010.02.06. 14:22

Péntek délután történelmi rádióműsorban (Ezeröcsi) vettem részt Orákulumnak kikiáltva Winkler kollégával, a sportfogadásról is értekeztünk amellett, hogy ki a legpiperkőcebb magyar futballistát kerestük, aki szedi a szemöldökét, szájfényt használ, a haja mindennél fontosabb.

László Csabát is utolértük Skóciában, aki elmondta, hogy Londonba megy a jövõ héten, de azt nem árulta el, kivel, melyik csapattal tárgyal, azt azonban nem titkolta, hogy két válogatott is megkereste, nagy a gyanúm, az egyik a nigériai, amelyik most szabadult meg a kapitányától. Ő ezt már nem szerette volna kommentálni.

Na mindegy, nem is ez a lényeg, hanem az, úgy érzékeltem: kezd kialakulni Magyarországon a valódi sportfogadás kultúrája, olyan meccsekről, csapatokról kérdeztek, amelyeket elég felületesen ismertem. Mindenesetre, bevállaltam, hogy a Werder nyer, az Alba Volán kikap. Ez eddig bejött.

Az Atalanta döntetlenjéről is érdeklődtek, arra is igent mondtam a Bari ellen, és szerintem a Roma nem fog nyerni Firenzében. A Chelsea-Arsenalon az a megérzésem, egy gólt rúg a vendégcsapat, és így lesz három gól. Majd meglátjuk.