Sokgólos bronzmeccsre készülhetünk

2010.07.10. 16:09

Németország bronzmeccsen verte már Uruguayt, igaz 1970-ben. Uruguay ellenben még sohasem verte a németeket. A vb utolsó előtti meccse élőben az Indexen 20.30-tól.

Az elbukott vb-elődöntő után lényegesen komolyabb favorit volt Németország, mint a meccs előtt. 1,75-re emelkedett a német győzelem szorzója, hiszen Lahm megbetegedett, emellett Klose is sérüléssel bajlódik. Ugyan visszatér a négygólos Thomas Müller a jobb oldalra, az uruguayi eltiltottak is játszhatnak.

URU - GER felvezető

Fucile, a balhátvéd fogja majd Müllert, a kezező Luis Suarez is ott lesz a csatársorban. Forlán sem teljesen egészséges, de egy ilyen meccsen játszania kell. Arra is van esély, hogy Diego Lugano visszakerül a védelembe, mert javult a lábsérülése.

Az uruguayi siker oddsa 4,3-as a döntetlené 3,6. Nyílt meccs várható, a gól nélküli meccsszorzója tizenhármas, ennél lényegesen kisebb szokott lenni. Ha öt gól lesz, ötszörös pénzt sem lehet keresni vele. (Az elmúlt két barétságos meccsen egyarént öt gólt volt, 4-1-re, 5-0-ra nyertek a németek.) Ha minimum hat gól esik, majdnem tízszeres a kifizetés.

Ha Németország már a félidőben vezetve nyer, két és félszeres a jutalom. Ha félidei döntetlen után nyer, mint a hollandok, akkor négy és félszeres a nyeremény.

A kétgólos német győzelem a hendikepes fogadásnál háromszoros szorzóval kecsegtet. Ennél is többet lehet azzal nyerni, Németország kapott gól nélkül lesz bronzérmes.

Ez egy elég bátor tipp mondjuk, mert az első meccset leszámítva Uruguay rendszerint lőtt gólt. 3,3-szoros a nyeremény, ha lesz büntető a meccsen.

Ha Klose mégis játszik, és szokásától eltérően a torna ezen szakaszában is eredményes, és még az első gól is az övé, ötszörös a kifizetés. Jobban fizet, ha Forláné az első találat (7,5), ha Suarezé, akkor kilencszeres a szorzó.

Ha lesz öt sárga, megtriplázhatjuk a tétet.