Balotelli bungabungázza a Berlusconi-pipit

2011.10.28. 14:06

Mario Balotelli, a Manchester City csatára megtalálta lelki társát, ismét. Az utóbbi hetekben nyújtott remek teljesítménye sokakat meglepett, de mi segíthette hozzá?

A válasz Raffaella Fico. A 23 éves olasz szépség nem ismeretlen a bulvársajtó előtt, hiszen az olasz miniszterelnök, Silvio Berlusconi botrányos bunga bunga-partijainak volt résztvevője. (Balotelli korábban is járt már bunga bunga-lánnyal, Sara Tommasival.)

Raffaella az olasz Big Brotherben lett híres, 1 millió euróért aukcióra bocsátotta szüzességét, de végül nem fogadta el a megtett ajánlatot. Manchesterhez is fűződnek emlékei, korábban Cristiano Ronaldo barátnője volt, de miután kiderült, hogy a csatár apa lesz, szakítottak.

Balotelli ezzel folytatta azt a szériát, hogy majdnem mindennap valami érdekességgel kedveskedik rajongóinak és ellenszurkolóinak. A hétvégén tűz ütött ki a házában, miután barátaival kitalálták, milyen jó ötlet is lenne petárdát gyújtani a fürdőszobában. Másnap a manchesteri derbi egyik hőse volt két góljával, gólöröme közben a pólóján „Miért mindig én?” volt olvasható.

A mérkőzés utáni ünneplésben Bentleyéből pacsikat osztogatott az utcán a City-drukkereknek. Erre a hétre eddig annyi jutott, hogy egy újságosstandnál éppen pornómagazin lapozgatása közben fotózták le.

Miért megint te, Mario? Ezért, csupán ezért.