Sírásig gyötörte a riporter a sílegendát

2014.02.17. 09:44

A téli olimpiát közvetítő amerikai NBC egyik riportere nem volt tekintettel Bode Miller érzéseire a férfiak szuperóriás-műlesikló száma alatt, addig gyötörte a sílegendát, amíg el nem sírta magát. 

A negyedik olimpiáján versenyző alpesi síző egy ideig vezette a versenyt, végül holtversenyben bronzérmes lett, még a célban készült vele az interjú.

A riporter előbb a versenyző érzéseiről érdeklődött, majd azt mondta, biztos szerette volna, hogy tavaly elhunyt öccse is lássa a sikerét. Miller elérzékenyülve csak annyit reagált, mindenképp ott akart lenni Szocsiban, és olyan teljesítménnyel zárni, amire büszke lehet. Az interjút készítő Christin Cooper ezután arról faggatta, hogy a sízőt, hogy miért beszélt az ég felé, mielőtt elindult a versenyen, mi történt akkor. Az olimpikon ezt már nem bírta, elsírta magát. 

Bode Miller egged on to cry to the most Obnoxious interviewer of all time!

Az interjú nem élőben ment az NBC-n, felvételről adták le főműsoridőben, a szerkesztők úgy látták jónak, hogy a műsorban hagyják Miller reakcióját. 

Az ötödik olimpiáján hatodik érmét szerző harminchat éves amerikai később azt nyilatkozta, nagyon nehéz, megterhelő időszakon van túl, testvére elvesztése nagy csapás volt neki és a családjának is. A 29 éves snowboardos, Chilly Miller tavaly áprilisban hunyt el. 

Miller egy válóperen van túl, nemrég sokat kellett kihagynia egy sérülés miatt, térde miatt aggódott Szocsi előtt is.