Csonttörő pontozással, Vipera kiütéssel nyert a paksi boxgálán

2006.04.23. 00:01
Meggyőző fölénnyel nyerte meccsét a paksi boxgálán Nagy "Csonttörő" János, Kovács "Vipera" Attila és Dr. Csábi Bettina. Csonttörő és Dr. Csábi pontozással, Vipera kiütéssel győzött.
Könnyedén, de pontozással győzte le az orosz Jevgenyij Sztrauszovot Nagy "Csonttörő" János a paksi profibox-gála kiskönnyűsúlyú meccsén.

Szórakoztató ütközet volt

A nyolcmenetes összecsapást végig a magyar öklöző irányította, ellenfelének felszakadt a szemöldöke, majd eltört az orra is, több sebből vérzett, de simán végig talpon maradt. Sőt, az eredményhirdetés után hátraszaltókkal szórakoztatta a közönséget, nem zavarta, hogy fejéből csöpögött a vér.

Egy hónap múlva következik az igazi ellenfél

Csönttörőnek a legfontosabb az volt, hogy formába kerüljön a május 20-i, Jorge Barrios elleni, amerikai vb-címmeccséig, illetve, hogy megússza sérülés nélkül az edzője szerint hasztalan összecsapást.

Minden sikerült, így szűk egy hónap múlva Los Angelesben teljesen egészségesen és remek formában léphet szorítóba világklasszis ellenfelével szemben a WBO (Boksz Világszervezet) világbajnoki övéért.

Vipera kiütéssel győzött

Az est további meccsein a nagyváltósúlyú Kovács "Vipera" Attila a lengyel Marcin Piatkowskit, a nőknél Dr. Csábi Bettina a francia Nadia Hockmit győzte le simán.

Kovács Vipera, aki kiütötte ellenfelét, júniusban az IBO (Nemzetközi Bokszszervezet) vb-övéért küzdhet a címet korábban Kótai Mihálytól elnyerő Steve Conway ellen.