A győzelmét ünnepelte, amikor jeges vödörrel dobták fejbe

2017.02.11. 10:12

Steven Butler és Brandon Cook meccsen emlékezetesre sikeredett Montrealban. Az IBF regionális öve volt a tét a két középsúlyú öklöző között.

Butler 17 győzelem után első vereségét szenvedte el, a szurkolók azonban nem értettek egyet az ítélettel, noha a videón látszik, eléggé támolygott, amikor a hetedik menetben a mérkőzésvezető a leléptetés mellett döntött.

KIütés jeges vödörrel

A drukkerek viszont annyira feldühödtek, hogy dobálni kezdtek, majd egyikük a jeges vödröt hajította a ringbe, amelyik fejen találta a győztes Cookot.

A meccs még január végén volt, a videó azonban csak nemrég került elő róla, és a részletek csak most derültek ki. A rendőrség is bekérette a felvételeket, majd öt embert tartóztattak le.

A rossz fiú becenévre hallgató Cook még mindig a történtek hatása alatt van. "Azt hittem, hogy egy üveg repül felém, de nem láttam tisztán, mi az. Próbáltam elhajolni, de nem sikerült. Sokkal nagyobbat ütött, mint egy üveg, kiterültem."

A rendőrség azt állapította meg, hogy Butler sógora dobta a fém vödröt, ami egyébként kis híján a rokonát találta el. Az elkövetőt még nem helyezte szabad lábra a kanadai rendőrség.

A veretlen Cooknak egyelőre nem kötöttek le újabb meccset.