-

Totti lábát feltörte a 45 ezer forintos cipő

2004. 06. 15., 12:45 | Frissítve: 2004. június 15., kedd 15:15

Francesco Totti, az olasz válogatott középpályása a dánok elleni meccsen mindössze fél órát volt képes játszani az új futballcipőjében, amely az egyik amerikai sportszergyártó cég csúcsmodellje.

Az olasz válogatott igen gyenge játékkal mutatkozott be az Európa-bajnokságon, Giovanni Trapattoni kapitány gárdája mindössze egy 0-0-ás döntetlenre volt képes Dánia ellen. A védekezés még csak-csak elfogadható volt, viszont támadni alig tudtak Tottiék, akcióik leginkább a Vierinek előre ívelt labdákból álltak.

"Mintha forró homokban járnék"

Az irányító Francesco Totti különösen gyenge volt, a sztár elismerte, hogy rosszul játszottak, ám elmondta, a cipője is akadályozta, mert feltörte a lábát.

"Olyan érzés volt, mintha forró homokban járnék. Ráadásul két nagy vízhólyag is nőtt a talpamra, mindkettőre egy-egy. Nevetséges, még sosem történt velem hasonló" - mondta a lefújás után az olasz tízes. Tottinak szponzora, a legnagyobb amerikai sportszergyártó cég legújabb cipőit kell viselnie, amelyek viszont nem igazi bőrből, hanem szintetikus anyagból készültek.

"Csak szenvedtem"

"Ezek a cípők elképesztően melegek, szinte az egész első félidőben csak szenvedtem miattuk" - panaszkodott a középpályás, aki fél óra után át is vette a régi stoplisait. A cipőcserét viszont tiltja a céggel kötött szerződése, így nem tudni, Totti melyikben játszik majd a válogatott következő, péntek esti meccsén, Svédország ellen.

Az olasz kedvenc által lecserélt modellt egyébként hazánkban is meg lehet vásárolni, ára 45 ezer forint körül mozog.

N;
hirdetés