Szabolcs
19 °C
25 °C

Sport

Blogok

Corner 2 Corner
Kútba eshet az öregfiúk rangadó
Miguel Cotto és Juan Manuel Marquez összecsapása két legenda csúcson túli találkozója lenne, akik karrierjük legszebb évei alatt valahogy mindig elkerülték egymást és most is addig balhéztak a súlykérdésen, hogy úgy néz ki nem ez lesz a következő Mexikó vs.
9 Nyíl
Achtung, Düsseldorf! Wir kommen...
A hétvégén Észak-Rajna-Vesztfália fővárosa ad otthont - immáron ötödik alkalommal - a PDC European Tour 6.
Braking News F1
F1 - MCLAREN: A KAROSSZÉRIÁNK OLYAN JÓ, MINT A FERRARIÉ
A McLaren meg van győződve arról, hogy van olyan jó karosszériája, mint a Scuderia Ferrari csapatának, és elég erős lenne ahhoz, hogy a konstruktőri bajnokság 3.
Katarzis nélkül
Térkép, vagy szöveges itiner?
Tulajdonképpen egy olyan teljesítménytúráról, ahol a rendező által adott térkép és szöveges itiner, nem kiegészítői, hanem alternatívái egymásnak nem is kellene többet mondani.
USAracing
Ikonikus szponzor fordít hátat az IndyCarnak
Egy korszak zárul le a szériában. [...] Bővebben!
Labdabiztos
2. forduló, 1. edzőcsere
A magyar foci úgy felgyorsult, hogy máshol még el sem kezdték a bajnokságot, nálunk viszont 3 csapat már a teljes nemzetközi szereplését letudta, és egy csapat már új edzővel készülhet.
Totaldamage
Elindult a totaldamage.hu
Ez azt is jelenti, hogy a totaldamage.blog.hu-nak vége.  [...] Bővebben!
Vitorlás tudattágítás
Vitorlakészlet a Vendée Globe-ra
Egyszerre csak kettőt (na, legfeljebb hármat) látunk egyszerre felhúzva a hajókra, attól még tény: egy, a világ legkeményebb szóló vitorlás versenyén induló IMOCA60-ason kilenc vitorlából választhat a szkipper, attól függően, hogy éppen melyik kombinációt tartja a leginkább megfelelőnek az adott körülmények között.

Mindeközben Sport