Elemér
6 °C
16 °C

Sport

Blogok

USAracing
Az IndyCar továbbra sem tágít a nemzetközi terjeszkedéstől
Amióta Mark Miles 2012-ben átvette az IndyCar vezérigazgatói posztját, kiemelt prioritást élvez, hogy a széria naptárát Észak-Amerikán kívülre is újfent kiterjesszék.
Sakkmester
Középhaladóknak - 7985, -
Lépésével mire számított világos és hogyan babrált ki vele sötét?
Braking News F1
F1 - MERCEDES-ELSŐSÉGGEL INDULT A 2017-ES TESZTSZEZON!
Szabályváltozások ide vagy oda, a Mercedes ott kezdte az idei szezont, ahol a tavalyit abbahagyta: a német alakulat háromszoros világbajnoka, Lewis Hamilton bizonyult a leggyorsabbnak a barcelonai első tesztnapon, persze, ebből még nem érdemes hosszútávú következtetést levonni.
9 Nyíl
Chizzy a leggyengébb láncszem?!?
Negyedszerre is megkíséreljük összefoglalni a Premier League aktuális statisztikáit, hogy lássuk, kinek miben és mennyit kell javulnia, ha az elejében akar lenni/maradni.
Tommy autosport
Lukács "Csucsu" Kornél a rallycross VB-n folytatja!!!
Az idei rallycross VB-re beérkezett szépszámú nevezések után ma nyilvánosságra került a magyar szempontból eddig legjobb hír.
RallyeDream
Vonat vetett véget a ralizásnak
Nem ritka, hogy egy-egy gyorsasági szakasz vasúti átjárón is keresztül halad.
A Futballkutató
F.C. Pro Vercelli: 95 éves magány
(A cikket írta: a Serie B magyar oldal szerkesztője) A Pro Vercelli az egyik legrégebben alapított olaszországi futballcsapat, lévén már 1887-ben működött az együttes, hivatalos alapítása pedig 1892-re tehető.
Katarzis nélkül
25. Budai trapp
Igaz, nem olyan rég óta járok kocogni teljesítménytúrákra, hogy mérvadó emlékeim legyenek, de nekem eddig ez leghidegebb, legjegesebb telem.