Ferenc, Olívia
-4 °C
4 °C

Együtt a macedónok ellen készülő válogatott keret

MTI
2001.11.11. 14:22
Vasárnap délelőtt a keret valamennyi tagja megérkezett a Macedónia elleni szerdai barátságos mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott margitszigeti szálláshelyére. Mátyus János, Lisztes Krisztián és Tököli Attila kisebb sérüléssel bajlódik, de a találkozóig várhatóan mindhárman felépülnek.
Lisztes - akinek a bokaszalagja húzódott meg a Werder Bremen pénteki edzésén - hiányozni fog a csapat vasárnap délutáni gyakorlásáról, hétfőn azonban már bekapcsolódik a munkába. Mátyusnak a térde fáj, Tökölinek pedig a Ferencváros elleni pénteki bajnokin léptek rá a lábujjára. Nekik nem kell egyetlen edzést sem kihagyniuk.
Gellei Imre szövetségi kapitány sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a macedónokról nem rendelkezik sok információval, de bízik benne, hogy sikerül győzelemmel zárni az évet.
- Nem vagyunk abban a helyzetben, hogy bárkit lebecsülhessünk. Irányításommal a válogatott még nem lőtt gólt, jó lenne, ha megszakadna ez a rossz sorozat. Arra számítok, hogy a Megyeri úton mi kezdeményezünk majd többet, s ha kihasználjuk a helyzeteinket, akkor nem marad el a siker.
Vezetésével a magyarok világbajnoki selejtezőn Romániától 2-0-ra, Olaszországtól 1-0-ra kaptak ki. A szakvezető a macedónok elleni kezdőtizenegyről annyit árult el, hogy elsősorban az olaszok ellen pályára lépőkre számít.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.