Előd
5 °C
12 °C

Eriksson kontra Ferguson

MTI
2002.09.08. 17:26
Sven-Göran Eriksson, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és Sir Alex Ferguson, a Manchester United vezetőedzője cáfolja, hogy nézeteltérésük lenne egymással.

A szigetországi lapok azután írtak ennek ellenkezőjéről, hogy a klub David Beckhamet és Paul Scholest nem engedte el a portugálok elleni szombati barátságos mérkőzésre.

A média szerint a svéd szakember már hétfőtől igényt tartott volna a játékosok szolgálataira, de Ferguson jelezte, a keddi, Middlesbrough elleni bajnoki után csatlakozhatnak a kerethez. A középpályások az 1-0-ás M.U.-sikerrel zárult találkozón még szerepeltek, azonban a birminghami 1-1 alkalmával hiányoztak. Beckham vádli-, Scholes bokasérülés miatt maradt távol.

- Szó sincs arról, hogy semmibe venném Eriksson munkáját. Emberileg és szakvezetőként is nagyra becsülöm - mondta Ferguson.

A szövetségi kapitány kicsit furcsálja, hogy kollegája így nyilatkozott, de hangsúlyozta: nincs harag.
- Szeretném, ha minden klubedző az egészséges játékosait már öt nappal a válogatott meccsek előtt elengedné. Remélem, a jövőben nem lesz hasonló probléma, úgy hogy gyorsan zárjuk le ezt az ügyet.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!