Ambrus
-7 °C
3 °C

Maradona nem hagyhatja el a klinikát

MTI
2004.05.16. 12:52
Bár maga az érintett mihamarabb távozni szeretne, egy bíró úgy ítélte meg, hogy Diego Maradonának, az argentinok korábbi futballsztárjának maradnia kell abban a kábítószer-elvonó intézetben, ahova több mint egy hete szállították be.

A volt klasszis nincs abban az állapotban, hogy a saját sorsáról dönthessen, legalábbis így látta Norberto Garcia Vedia bíró, aki meglátogatta őt a kórházban.

A 168 cm magas, jelenleg 106 kg-ot nyomó Maradonát - aki 1986-ban világbajnoki címig, 1990-ben pedig a második helyig vezette a válogatottat - a családja vitte be a klinikára, miután néhány héttel ezelőtti rosszulléte után tovább folytatta egészségromboló életmódját. A família orvosa szerint ez az egykori csillag utolsó esélye.

A hosszú ideje kokainfüggőségben szenvedő 43 éves Maradona április 18-án súlyos szív- és légzési panaszokkal került be először a kórház intenzív osztályára, ahol tizenkét napon át kezelték. Ezután saját felelősségére elhagyta az intézményt, s néhány napos "kimenője" alatt egy barátjának birtokán focizott, golfozott, és interjúkat adott.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.