Sára, Márió
-11 °C
-1 °C

Sérülés miatti változások Matthäus keretében

MTI
2004.05.29. 12:58
Négyen is sérülten érkeztek a magyar labdarúgó-válogatott edzőtáborába, így Lothar Matthäs szövetségi kapitánynak újabb változásokat kellett végrehajtania a keddi Kína és a jövő vasárnapi Németország elleni barátságos mérkőzésre készülő keretében.

Miután dr. Mohácsi János, a csapat orvosa megvizsgálta Fehér Csabát (NAC Breda), Simek Pétert (Újpest), Tököli Attilát (Ferencváros) és a sérült Dárdai Pál (Hertha BSC) helyére behívott Farkas Balázst (Újpest), a német szakvezető lemondott szerepeltetésükről. Helyükre Tóth Balázs (Videoton) és Rósa Henrik (Ferencváros) érkezett.

Utóbbi azonban a jövő héten tartja az esküvőjét, így ő csak Kínába utazik a válogatottal. Viszont Németországba már a csapattal tarthat Vadócz Krisztián (Budapest Honvéd) és várhatóan - amennyiben rendbe jön kisebb sérülése - Bodnár László (Arszenal Kijev).

Éger László (Debrecen) csütörtökön az FTC elleni sorsdöntő bajnokin szintén megsérült, s nem tudta végigjátszani a mérkőzést, így a védő meg sem jelent az edzőtáborban. Helyére Komlósi Ádámot (MTK) hívta meg Matthäus.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.