Mária
-6 °C
-2 °C

Edzőt váltott a Real Betis

MTI
2004.06.10. 13:36
A kétéves szerződését kitöltő Victor Fernandez helyett a következő idénytől az FC Barcelona, s a sevillai klub volt vezetőedzője, Llorenc Serra Ferrer irányítja a Real Betis labdarúgócsapatát.

A távozó tréner búcsúüzenetében elnézést kért a szurkolóktól, amiért a közelmúlt jelentős erősítései ellenére a csapat nem teljesítette az elvárásokat, tavaly a 8., míg idén a 9. helyen zárta a bajnokságot.

"Viselem a felelősséget a szerényebb eredményekért, de szeretném, ha a szurkolók is tudnák: mindent megtettem azért, hogy a csapat eredményes legyen" - mondta a 43 éves Fernandez.

A tréner kiváló kerettel dolgozhatott együtt, hiszen a brazil Denilson és Marcos Assuncao, valamint a spanyol válogatott Joaquin a világ szinte összes klubjában meghatározó futballista lenne, s a többiek is jó teljesítményre képesek.

Az 50 éves Serra Ferrer 1993 és 1997 között tevékenykedett a Betisnél, az FC Barcelonát 2000 májusa és 2001 áprilisa között irányította. Később technikai igazgató volt a katalán klubban, ahonnan két évvel ezelőtt közös megegyezéssel távozott.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.