Zsuzsanna
-2 °C
7 °C

Beckham már csak a Manchesterbe igazolna

MTI
2005.01.18. 17:37
David Beckham csak egy labdarúgócsapatba igazolna, ha valaha el kellene hagynia a Real Madridot, s a kiválasztott klub a Manchester United lenne. "Ismét dolgoznék együtt Sir Alex Fergusonnal. A Manchester Unitedben nőttem fel, s azt hittem, hogy mindig ott játszom majd" - jelentette ki az angol válogatott 29 éves csapatkapitánya, aki 2003 nyarán távozott az Old Traffordról, miután megromlott a viszonya a vezetőedzővel.

A középpályás másfél éve 2007-ig szóló szerződést kötött a spanyolokkal, de azóta nem alkotott maradandót a pályán. Marketingértéke továbbra is rendkívül magas, noha magánéleti botrányai elriaszthatták volna a szponzorokat.

"Még nem mutattam meg Madridban, hogy mit is tudok igazán. Egyelőre nem tervezem a váltást, hiszen boldog vagyok. A világ legjobbjainak egy részével futballozhatok egy csapatban. Meg akarom nyerni velük a Bajnokok Ligáját és a Primera Divisiónt" - szögezte le a világ egyik legnépszerűbb labdarúgója.

David Beckham a Manchester Uniteddel gyakorlatilag mindent megnyert, a Reallal viszont még egyetlen trófeát sem gyújtött be.

Európai körutazások

Izlandi csillagtúra, Skócia felfedezése, a csodás Szicília, és a bajor kastélyok világa.

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.