Miklós
-7 °C
4 °C

Ásványvíz szponzorálja a Debrecen focicsapatát

MTI
2005.03.04. 15:01
Másfél évre szóló névadó szponzori szerződést kötött pénteken Debrecen labdarúgócsapata, valamint a cívisvárosi székhelyű Bartók Kft. A kontraktus értelmében az élvonalbeli együttes a 2005/2006-os bajnoki évad végéig DVSC-AVE Ásványvíz néven szerepel a pontvadászatban.

A szerződést Szilágyi Sándor, a DVSC cégvezetője, valamint Bartók Arnold, a Bartók Kft. ügyvezetője látta el kézjegyével.

A támogatás pontos összegét a felek nem kívánták nyilvánosságra hozni, azonban annyit elárultak az esemény apropóján pénteken megtartott sajtótájékoztatón, hogy a klub tulajdonosai által nyújtott támogatás után ez a legjelentősebb volumenű anyagi segítség a 103 éves egyesület történetében.

Amennyiben a piros-fehér alakulat elindulhat a Bajnokok Ligája selejtezőjében, vagy az UEFA Kupában, úgy a mezükön ez az egyedüli névszponzor szerepel majd. Az AVE Ásványvíz egyébként 2005 februárjában nyerte el a párizsi Aqua Expón szénsavas kategóriában az Oscar-díjat.

A sajtótájékoztatón továbbá elhangzott, hogy a DVSC bérleteseinek száma tovább emelkedett, jelenleg 3200-an mondhatják magukat bérlettulajdonosoknak. Ami pedig a szakmai részt illeti, Szilágyi Sándor úgy fogalmazott, a tavaszi rajt előtt a klubnak nincs szándékában újabb igazolásokat eszközölni.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.