Ferenc, Olívia
-2 °C
4 °C

Tovább fogyatkozik a békéscsabai focicsapat játékosállománya

MTI
2005.03.31. 15:25
Újabb két békéscsabai labdarúgó vált szabadon igazolhatóvá, miután a liga elfogadta a Funk Zoltán és Paróczai Sándor által beadott keresetet.

Ezzel tovább fogyatkozott a viharsarki együttes létszáma: a 23 szerződtetett futballista közül már nyolcan távozhatnak, illetve távoztak. Közülük egyedül a kapus Matkó Zsolt vár a pénzére. A megmaradt tizenhat játékos közül további három labdarúgó szándékozik feljelenteni a klubját, heten pedig nem európai uniós állampolgárok, a szabályok értelmében közülük csak ötöt lehet benevezni egy találkozóra.

A játékosok elvándorlása mellett az edző személye is problémát okozhat a csapatnak, hiszen Dajka László távozása után Jakab Péter irányítja a tréningeket, de ő csak A-licenccel rendelkezik, ezzel egy idényben négyszer ülhet le a kispadra, a limitet a hétvégi, Budapest Honvéd elleni bajnokin éri majd el. A békéscsabai vezetők a sok gond ellenére még bizakodnak, hogy a szombati mérkőzést meg tudják rendezni, ha máshogy nem, kiegészítik a csapatot ifjúságiakkal.

A klub alkalmazottai immár öt hónapja nem kapták meg pénzüket. Darko Canadic tulajdonos újabb és újabb határidőket jelölt meg, azonban kifizetésre még egyszer sem került sor.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Értékeljen, nyerjen!

Van kedvenc légitársasága? Írja meg véleményét itt!