Barbara, Borbála
-5 °C
3 °C

Szerdára elkészül a futball-Eb selejtezők programja

MTI
2006.02.13. 17:55

Kedden és szerdán Isztambulban készítik el a 2008-as osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság magyar érdekeltségű, C jelű selejtezőcsoportjának programját. Az egyeztetésen Magyarországot a Magyar Labdarúgó Szövetséget(MLSZ) ideiglenesen irányító ad hoc bizottság elnöke, Kisteleki István és Berzi Sándor MLSZ-főtitkár képviseli.

"Több szakemberrel is beszéltem, emellett statisztikai elemzéseket készíttettem a korábbi selejtező sorozatokról - mondta az MTI-nek Kisteleki. - Természetesen ezek alapján megvannak az elképzeléseink arról, hogy kivel, mikor lenne jó találkozni."

A C csoportban a magyarok Görögországgal, Törökországgal, Norvégiával, Bosznia-Hercegovinával, Moldovával és Máltával küzdenek meg a továbbjutást jelentő első két helyért. A törököknek a svájciak elleni világbajnoki pótselejtező botrányos végjátéka miatt az Európa-bajnoki kvalifikációs sorozaton a FIFA döntése értelmében valamennyi hazai mérkőzésüket semleges helyszínen, zárt kapuk mögött kell lejátszaniuk.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!