Zalán
9 °C
19 °C

Szűkítette keretét Bozsik futballkapitány

MTI
2006.05.23. 19:07

Bozsik Péter, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya 18 tagúra szűkítette keretét Új-Zéland ellen, és elképzelései szerint aznap délelőtt jelöli ki a szerdán 19 órakor a Szusza Ferenc Stadionban pályára lépő kezdőcsapatát. A keretkijelölés a dunavarsányi edzőtáborban történt sajtótájékoztató keretében, amelyen Bozsik Péter ismételten elmondta, hogy rendkívül hasznosnak ítéli a kétszer háromnapos együttlétet játékosaival, és az előre eltervezett feladatokat remek hangulatban végezték el.

Kitűnően érzik magukat Budapesten az új-zélandi válogatott tagjai, nagyon tetszik nekik a város, és négy mérkőzésből álló európai túrájuk egyik legfontosabb állomásának tekintik a magyarok elleni találkozót. Ricki Herbert szövetségi kapitány a Szusza Ferenc Stadionban tartott kedd esti edzés előtt azt mondta, hogy csapata összeszokott játékosokból áll, és rendszerint jól begyakorolt séma alapján dolgozza ki számukra a taktikát. A magyar válogatottról nincs túl sok információja, de természetesen tudja, hogy Bozsik Péternek ez lesz a debütálása, így a szokottnál is nehezebb összecsapás vár rájuk.

Kapusok: Király Gábor (Crystal Palace), Végh Zoltán (MTK Budapest)
Védők: Vanczák Vilmos (Újpest FC), Pető Zoltán (FC Brussels), Lőw Zsolt (Hansa Rostock), Sebők Vilmos (ZTE FC), Fehér Csaba (Willem II)
Középpályások: Vadócz Krisztián (AJ Auxerre), Bárányos Zsolt (Vasas), Polonkai Attila (REAC), Molnár Balázs (ZTE FC), Tóth Balázs (Malatyaspor), Dárdai Pál (Hertha BSC), Huszti Szabolcs (Metz)
Csatárok: Rajczi Péter (Újpest FC), Torghelle Sándor (Panathinaikosz), Gera Zoltán (West Bromwich Albion), Szabics Imre (1. FC Köln)

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.

Európai körutazások

Izlandi csillagtúra, Skócia felfedezése, a csodás Szicília, és a bajor kastélyok világa.