Judit
3 °C
6 °C

Lábtörése ellenére is elviszik a vb-re Wayne Rooney-t

MTI
2006.06.08. 21:02
Sven-Göran Eriksson, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elviszi magával a németországi világbajnokságra a szombaton lábközépcsont-törést szenvedett Wayne Rooneyt, amennyiben minimális esélye lesz annak, hogy a torna vége felé pályára léphet.

A fiatal támadó a Chelsea elleni, szombati bajnoki mérkőzés 78. percében sérült meg, hordágyon kellett levinni a pályáról. Akkor még nem lehetett tudni, hogy mekkora a baj, de klubja vasárnap már közzétette a hivatalos diagnózist, amelynek következménye körülbelül hathetes kényszerpihenő.

"Jelen pillanatban nem tudom és senki sem tudja megmondani, hogy felépül-e időben. Csupán remélem, hogy a sérüléssel nem vált számára elérhetetlenné a világbajnoki szereplés. Remélem ezt miatta, valamint a csapat és a szurkolók miatt, mivel ő nagyon fontos játékosa a válogatottnak" - idézte Sky Sportsnak nyilatkozó svéd trénert az AFP.

A vb június 9-én kezdődik és július 9-ig tart. Rooney bevetésére csak az utolsó szakaszban, azaz eredményes angol szereplés esetén van remény.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Értékeljen, nyerjen!

Van kedvenc légitársasága? Írja meg véleményét itt!