Miklós
-7 °C
4 °C

Ináncsy távozásához kötné a T-Mobile a Fradi szponzorálását

MTI
2006.08.04. 19:43
A T-Mobile és a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetői megkezdték az egyeztetést a szponzoráció folytatásáról, annak feltételeiről. Erre azért volt szükség, mert az együttest - licence megvonásával - július huszonötödikén kizárták az NB I-ből.

A cégnek az MTI-hez eljuttatott tájékoztatójából kiderül, "mindkét fél szándéka az, hogy a Ferencváros labdarúgócsapata a lehető leghamarabb mind sportszakmai, mind gazdasági tekintetben megnyugtató helyzetbe kerüljön".

A T-Mobile az egyeztetésen egyértelműen megfogalmazta elvárását, eszerint "a további támogatásért cserébe a Ferencváros dolgozzon ki tervet a jelen helyzetből történő kilábalásra, biztosítsa az átláthatóságot a működési és döntési folyamatok tekintetében".

"A T-Mobile várja a Ferencváros válaszát és álláspontját, és ennek alapján hozza meg a szponzori szerződéssel kapcsolatos döntését" - áll még a közleményben.

Sajtóinformáció szerint a telekommunikációs cég ultimátumot adott Ináncsy Miklós elnöknek: amennyiben nem távozik posztjáról, úgy a támogatás megszűnik.

Ha a T-Mobile elpártolna a zöld-fehér egyesülettől, úgy rendkívül nehéz helyzetbe kerülne a gárda, hiszen még nem született döntés az Üllői úti hat plusz két hektáros terület hasznosítására kiírt pályázatról sem. Ebben az ügyben augusztus kilencig lehet számítani határozatra.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.