Ferenc, Olívia
-4 °C
4 °C

Az FTC volt horvát edzője Fehérváron folytatja

MTI
2006.10.21. 17:57

A várakozásoknak megfelelően a horvát Marijan Vlak lett az FC Fehérvár labdarúgócsapatának új vezetőedzője. Csertői Aurél utódját szombaton mutatták be sajtótájékoztatón Székesfehérváron. Vlak megbízatása hétfőtől 2008. december 31-ig szól. Az elvárás vele szemben, hogy több fiatal játékost építsen be az együttesbe, amellyel a következő idényben ki kell harcolnia a nemzetközi szereplés jogát.

A szakember már dolgozott az NB I-ben, 1998 decemberétől 1999 júniusáig irányította a Ferencvárost, amellyel ezüstérmet szerzett. Akkor együtt dolgozott mostani alkalmazójával, Gál László ügyvezetővel. Az 1998-as világbajnokságon a bronzérmes horvát válogatott másodedzője volt.

Vlak egyik segítője is horvát lesz, Braovic Hrvoe, a másik Németh Zoltán, aki szombaton a Budapest Honvéd ellen ül a Fehérvár kispadján.

Csertői Auréllal a szerdai kupakudarc után csütörtökön közös megegyezéssel bontott szerződést a klub. Szintén a sajtótájékoztatón derült ki, hogy távozik a csapattól Vincze Zoltán és Schwarz Zoltán.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.