Auguszta
4 °C
22 °C

MLSZ: eltiltották az Újpest edzőjét

2016.02.16. 19:08

Eltiltotta Nebojsa Vignjevicset, az Újpest labdarúgócsapatának vezetőedzőjét két bajnoki mérkőzésre a magyar szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága kedden.

    A MLSZ honlapjának beszámolója szerint a szakembert azért büntette az fb, mert a Videoton elleni szombati mérkőzésen méterekre elhagyta a technikai zónát és reklamált a játékvezető egyik ítélete ellen, majd miután elküldték a kispadtól, tovább vitatkozott, a játéktér közvetlen környezetét vonakodva hagyta el, a lefújás után pedig visszatért a pálya mellé és folytatta a reklamálást.
    Az Újpest FC-t 250 ezer forintra büntette a bizottság, a rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértését, a hazai szurkolók által használt pirotechnikai eszközök miatt, egy konkrétan meg nem nevezett tárgynak a játéktérre dobásáért, valamint a drukkerek megbotránkoztató magatartásáért.
    A Videoton FC-t szurkolóinak megbotránkoztató magatartásáért és egy szurkolójának rendbontásáért 100 ezer forint megfizetésére kötelezték.
    A Békéscsaba-Ferencváros mérkőzéssel kapcsolatban a hazai klubot szurkolóinak megbotránkoztató magatartásáért  szintén 100 ezer forintra büntették. Hasonló indokkal kötelezték 150 ezer forint megfizetésére a Puskás Akadémia-Diósgyőr (1-0) találkozóval kapcsolatban a DVTK-t. (MTI)

Hajóutak

Csodás hajóutak, Olaszország, a Karibi álom, és a Norvég fjordok világa várja!

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.