Gusztáv
-11 °C
-2 °C

Real-Bayern New Jerseyben, a nyáron

2016.03.22. 19:03

A Real Madrid és a Bayern München előszezonbeli futballmérkőzést játszik augusztus 3-án, New Jerseyben - tájékoztatott az MTI.

A kedden bejelentett meccs része lesz a július 23-tól augusztus 13-ig tartó International Champions Cup (ICC) felkészülési tornának. A viadalon részt vesz még az angol élvonal jelenlegi listavezetője, a Leicester City, valamint a Chelsea, a Liverpool, az FC Barcelona, az AC Milan, az Internazionale, a Paris Saint-Germain és a Celtic Glasgow.

"Mivel létrehoztunk egy irodát New Yorkban, első kézből tudjuk, hogy Amerikában növekszik a foci rajongóinak száma. Örömünkre szolgál, hogy 2014 után ismét az Egyesült Államokban játszhatunk és megmutathatjuk magunkat" - nyilatkozta a Bayern vezérigazgatója, Karl-Heinz Rummenigge.

Az együttesek vélhetően több játékosukat is nélkülözik majd a tornán a franciaországi Európa-bajnokság (június 10.-július 11.) és a centenáriumi Copa América (június 3.-26.) miatt, illetve a riói olimpia (augusztus 5-21.) labdarúgótornája miatt is hiányozhatnak majd.

Az ICC mérkőzéseit több amerikai államban, valamint Glasgow-ban, Dublinban, illetve Stockholmban rendezik.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.