Irén, Írisz
6 °C
16 °C

Ismét csak egy góllal kapott ki az Alba Volán

2006.01.15. 00:20
A végső győzelemre is esélyes orosz Lada Toljatti kínkeservesen nyert 4-3-ra a házigazda Alba Volán-FeVita ellen a jégkorong Kontinentális-kupa székesfehérvári négyes döntőjének 2. fordulójában. A hazaiak eddigi mindkét meccsüket minimális különbséggel veszítették el.

Az előző napon a svájci Zürich ellen az utolsó harmadot elveszítő Alba Volán megint nem volt a bírók pártfogoltja: az első két percben három hazai játékos is kiült a büntetőpadra, azonban a 18 éves Hetényi remekül védett. Aztán a harmad közepén a székesfehérváriak létszámfölénybe kerültek, és Csibi passzát Palovcik vágta a hálóba. A folytatásban is főleg a szédületes iramot diktáló oroszok irányították a játékot, és még a szünet előtt - emberelőnyben - egyenlítettek. A rendező gárda ebben a harmadban csak háromszor tudott kapura lőni.

A folytatásban sem csillapodtak a kedélyek, mindkét oldalról rengeteg volt a kiállítás. Ez az oroszoknak kedvezett, és a 30. percben Bumagin már őket jutatta vezetéshez. Csakhogy a bírók "nem nyugodtak", és változatlan ütemben "szórták ki" a hokisokat. Az újabb pihenő előtt aztán kettős emberelőnyben Ocskay egyenlített. A 40 perc alatt 38 perc volt a kiállítás.

A záró játékrészben folytatódott a büntetés- és góleső. Bodrov gyorsan betalált, majd Gröschl egalizált, azonban Krucsinyin sem rontott ziccerben. Szinte példátlan, hogy a hét találat mindegyike emberelőnyben esett.

A hajrában a Volán került kettős emberelőnybe, azonban nem tudott betalálni, így sorozatban másodszor kapott ki egyetlen góllal, ezúttal 4-3-ra. Az utolsó percben a hazaiak hátvédje, Ennaffati végleges kiállítást kapott.

A bíró végül összesen 75 perc kiállítást osztott ki, ebből 51 jutott az Alba Volánra.

A nap másik találkozóján a lett Riga 2000 hatalmas csatában 5-4-re nyert az előző nap az Alba Volánt legyőző svájci Zürich Lions ellen.

Jégkorong Kontinentális-kupa, 2. forduló

Lada Toljatti (orosz) - Alba Volán-FeVita 4-3 (1-1, 1-1, 2-1)
gól: Buturlin (17.), Bumagin (30.), Bodrov (42.), Krucsinyin (49.), illetve Palovcik (12.), Ocskay (39.), Gröschl (44.)
Riga 2000 (lett)-Zürich Lions (svájci) 5-4 (2-1, 2-2, 1-1)
gól: Ignatovics (13., 16.), Pujacs (39.), Cipulis (40.), Bondarevs (53.), illetve Alson (7., 23.), Karlberg (24.), Steiner (42.)

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Teneriffe - Loro Park

Teneriffe és Spanyolország legmagasabb pontja a Teide ami a hasonló nevű Nemzeti Parkban terül el.