Natália
-3 °C
8 °C

E.ON Kézilabda Gála: Mr. Kézilabda az Ászok csapatában

2005.12.23. 10:16
A jobbátlövők közül választottak legutóbb a december 30-i, debreceni E.ON Kézilabdagálára a csapatkapitányok, és a nagy tét, Nagy László, a legvonzóbbnak választott magyar férfi kézis megszerzése volt. Az Ászok kapitánya, Kirsner Erika csapott le rá.


Kattintson!
Immár három poszton ismertek az All Star-csapatok a december 30-i debreceni E.ON Kézilabda Gálára. A két csapatkapitány, Kirsner Erika (Ászok) és Mezei Richárd (Királyok) ezúttal a jobbátlövők közül választott. A Fradi balszélsője elhalászta Mezei orra elől Mr. Kézilabdát, azaz a Barcelona BL-győztes játékosát, Nagy Lászlót, így Kotormán Attila erősíti majd a Királyokat. A női játékosokkal kapcsolatos döntést mindkét fél nagy megelégedettséggel nyugtázta, hiszen Radulovics Bojana és Németh Helga személyében két extraklasszis került a keretekbe. Karácsony másnapján az irányítók kerülnek sorra a választáson.

Bár a belépők fele már elfogyott, a Főnix-csarnokbeli gálára 1500 forintos egységáron még kaphatók jegyek Debrecenben a Hódos Imre-sportcsarnok büféjében és az Apolló moziban, valamint Budapesten a szervezőirodán (Prexton Kft., XIII. kerület, Dózsa György út 53.).

Az All Star-keret további tagjai:
Irányítók: Görbicz Anita, Siti Bea, Császár Gábor, Éles József.
Beállók: Borbás Rita, Madai Petra, Gál Gyula.
Balátlövők: Tóth Tímea, Szűcs Gabriella, Mohácsi Árpád, Iker Romero.
Balszélsők: Kenyeres Fanni, Vadkerti Attila, Törő Szabolcs.
Edzők: Németh András (Királyok), Skaliczki László (Ászok).

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.