Streetball-gála lesz Dombóváron

2010.09.22. 18:29

A Hoops Starz rendezvénysorozat ezúttal a dombóvári Jam Csarnokba látogat, ahol a nyári versenyek zárásaként kerül megrendezésre a rendhagyó streetball-gála.

A szervezők minden érdeklődő csapatot szeretettel várnak a rendezvényre, ahol a résztvevők a hagyományos streetball mérkőzéseken túl, kipróbálhatják magukat az 1-1 elleni csatákban, a zsákoló és 3-pontos dobóversenyeken, valamint a különböző ügyességi számokban is.

A rendezvényt színesíti a kora délután sorra kerülő streetball történeti előadás harmadik része, amely ezúttal a 90-es évek végének streetball forradalmával, illetve az azt követő változásokkal, irányzatokkal foglalkozik. A késő délutáni órákban indul a Street Flow Hip-Hop Club zenei programja, ahol a hip-hop zene régi és klasszikus, valamint új keletű gyöngyszemei kerülnek a zenei terítékre.

A gála az estébe nyúlóan a kivilágított pályánál folytatódik tovább, ahol grillsütés várja a közönséget, valamint sor kerül az év játékosa díj átadására is.

A helyszín a dombóvári Jam Csarnok lesz (Dombóvár, 7200 Gyár utca), szeptember 25-én 12 órától. Nevezési díj nincs, de regisztráció szükséges, amit ezen az emailen, vagy webcímen tehetnek meg az érdeklődök, illetve a 30/524-5959 és a 20/399-6198 telefonszámokon.

A következő programok lesznek majd: 3-3 ellen játék, 3 pontos dobóverseny, Big Game, zsákolóverseny, rekord döntési kísérlet (Ball Holding), Court Crash avagy csak egy maradhat verseny, egész pályára, streetball történeti előadás, Street Flow Hip-Hop Club.