LeBron szénné zsákolta a Bullst

472378228
2015.05.07. 10:49

Két kör után mindegyik NBA főcsoport-elődöntő 1-1-gyel áll, vagyis bőven lesz még izgalom, miután szerda este a Cleveland Cavaliers és a Houston Rockets is egyenlíteni tudott.

A Clevelandben sokat kritizálták az első meccs után LeBron Jamest, hogy nem volt elég kemény a Bulls ellen, úgyhogy rendesen bekeményített a sztár: 33 pontot, 8 lepattanót és 5 asszisztot hozott össze, amivel csapata legjobbja volt. Ráadásul védekezésben is jól ment a Cavsnek, egyetlen Bulls-játékost sem engedtek 18 pont fölé.

LeBron visszazsákolta a múlt évtizedbe Butlert

Amíg a Cavaliers nagyon magabiztosan nyert (106-91), addig a Houstonnak volt aggódni valója az egyenlítés miatt, főleg, hogy 40 másodperccel a vége előtt, 111-107-es Rockets-vezetésnél Austin Rivers egy csel után üresen mehetett a gyűrű felé, hogy szorosabbá tegye a végét.

Illetve mehetett volna, merthogy a hát mögötti csel után egyből el is vágódott, pont úgy, mint a párharc első mérkőzésén egy hasonló támadásnál.

Nem megy ez Riversnek

A kosár nem jött össze, után pedig a Rockets el is döntötte a meccset, így a Clipperst leginkább csak az vigasztalhatta, hogy a mérkőzés legelején Blake Griffinnek volt egy pusztító zsákolása.

Azért még mindig Griffin a zsákolókirály

    Eredmények:

    főcsoport-elődöntők, 2. mérkőzések:

    kelet:

Cleveland Cavaliers–Chicago Bulls 106-91

    A párharc állása: 1-1.

    nyugat:

Houston Rockets–Los Angeles Clippers 115-109

    A párharc állása: 1-1.

    A párharcok az egyik fél negyedik sikeréig tartanak.