Ha akartak, se tudtak volna több kosarat kihagyni

2016.04.21. 11:22

Az NBA-s Charlotte Hornetsben kosarazó Marvin Williams és Cody Zeller remekül elszórakozott a Miami Heat elleni meccsen a rájátszásban: a harmadik negyedben egymás után nyolcszor próbáltak meg kosarat szerezni, de csak nem akart összejönni a dolog. 

Az egész olyan volt, mintha azon versenyeznének, ki tud látványosabbat hibázni. Ez addig ment, amíg a Miami megszerezte a lepattanót, és támadást is vezetett belőle. A Heat végül 115-103-re nyert, és 2-0-ra vezeti a párharcot. 

LeBron csinálta a műsort

LeBront Jamest nem fogják jobban szeretni a Detroit Pistonsnál, mint eddig: az NBA-sztár csinálta a műsort két csapat csütörtök hajnali meccsén, amit a clevelandiek nyertek meg 107-90-re. 

James huszonhét ponttal és hat lepattanóval csapata legjobbja volt, inkább a viselkedése volt az, amire kiakadtak a pistonsonsok. Leginkább az újonc Stanley Johnson, akinek LeBron nekiment vállal, amikor állt a játék. 

A meccs után Johnson elmondta, hogy elég szánalmas volt ez LeBrontól, aki amúgy is jártatta a száját a meccs alatt. Sőt, szerinte az egész clevelandi kispad ezt csinálja, olyanok, mint egy kis cheerleader-csapat, csak azt nem érti, azok minek szólnak be, akik nem is szoktak játszani, ennyi erővel ülhetnének a lelátón is. 

Egy másik alkalommal azután grimaszolt James az egyik detroiti játékosra, hogy őrizetlenül hagyta, és így simán be tudta dobni a hármast. 

A párharcot 2-0-ra vezeti a Cavs. 

Főcsoport-negyeddöntők, 2. mérkőzések:

Kelet:

Cleveland Cavaliers-Detroit Pistons 107-90

A párharc állása: 2-0

Miami Heat-Charlotte Hornets 115-103 

A párharc állása: 2-0

Nyugat:

Los Angeles Clippers-Portland Trail Blazers 102-81 

A párharc állása: 2-0

A párharcok az egyik csapat negyedik győzelméig tartanak.