Curry már akkor is szívat, amikor elrontja

2016.11.11. 09:55

A Golden State Warriors kilencből hét győztes meccsnél jár: péntek hajnalban a Denver Nuggetset intézték el 125-101-re, és a meccs legjobbja megint Stephen Curry volt. 

A Warriors-sztár nagyon elkapta a fonalat, harminchárom pontot szerzett, volt hét hárompontosa, ezen kívül öt lepattanót, hét asszisztott jegyzett, és kellemetlen helyzetbe hozott néhány denverit. 

Az egyik ilyen a szerb Nikola Jokics volt, a 208 centis szerb center ellen kihasználta a mozgékonyságát, és könnyedén pontot szerzett. 

Aztán a harmadik negyedben a nuggetses Jamal Murrayvel került szembe, de addig trükközött, amíg elrontotta: saját lábára pattintotta a labdát. Murray hiába kapcsolt viszonylag gyorsan, Curry korrigált, és összeszedte a labdát, majd így is hárompontost dobott. 

A meccs után arról beszélt, hogy ismét önbizalommal játszik, ezt a formáját kell tartania a folytatásban. A múlt héten 157 mérkőzés után először történt meg vele, hogy nem volt hármasa, azóta viszont nagyon beindult, és az egy meccsen szerzett hárompontosok rekordját is megdöntötte. 


Eredmények:

Miami Heat-Chicago Bulls 95-98

Milwaukee Bucks-New Orleans Pelicans 106-112

Denver Nuggets-Golden State Warriors 101-125

Sacramento Kings-Los Angeles Lakers 91-101