Olimpia 2004

Borzalmas bronzmeccs, sajátos sztriptíz

2004. 08. 19., 00:20 | Frissítve: 2004. december 01., szerda 14:53

Felejtsék el Mohamed Aida bronzmeccsét, a magyar tőröző rémálmából ébredve is jobb teljesítményre képes, mint az élete legjobb asszóját vívó Trillini elleni vereség után. Az Index vívó származású tudósítója érzelmes vallomásokkal építi a nemzetek közötti barátságot, hogy egy bensőséges hangulatú, sztriptízzel színesített szicíliai esküvőbe csöppenjen. Olvassa mérsékelten erotikus helyszíni riportunkat.

Kellemetlen dolog egy élete legjobb formáját hozó Trilinit kifogni a női tőrvívás elődöntőjében, tapasztalhatta meg Mohamed Aida. Az éremre pályázó magyar tőrvívót sajnos annyira megviselte az elődöntőben elszenvedett vereség, hogy a bronzmeccsen már rá sem lehetett ismerni. Ha önök látták az asszót, kérem felejtsék el gyorsan. Mohamed ennél sokkal jobb vívó.

Hogyan alakul át a riporter szurkolóvá?

Az Index helyszíni tudósítója előbb megtapasztalja, hogy az euroszkeptikus taxisofőrje közel sem képes megismételni szombati kollégája rekordteljesítményét, ellenben bármilyen kontextusban képes gyalázni a közös európai valutát.

Ezután szomorúan szembesült a ténnyel, hogy bár hangszálai az elmúlt hat napban - nagyrészt Nagy Tímea zseniális szombati vívásának köszönhetően - teljesen alkalmatlanná váltak a hangképzésre, a magyar szurkolók csekély száma miatt heves üvöltözésre fog kényszerülni a női tőr négyes döntője alatt. Szórakoztató látványt nyújthat, Mohamed Aida Trillinitől elszenvedett veresége után több olasz is együttérzően veregeti meg a vállát.

Érzelmek és kapcsolatteremtés

Király tudósító erre föl érzelmektől túlfűtötten vallja meg frissen szerzett barátainak, hogy az 1991-es vívó világbajnokság első napján az élete első vb-elsőségét szerző olasz versenyző kétfős szurkolótáborának felét adta, így közelebbi kapcsolatba is került az este folyamán ezüstöt szerző Trillinivel. Majd a nemzetek közötti barátság építése jegyében Vezzalinak szurkol a másik elődöntőben.

Ekkor még nem sejti, hogy egy olasz-olasz döntő megöli majd a hangulatot. A borzalmas bronzmeccs után az olasz tábor elénekli Európa talán legvidámmabb himnuszát, majd heves Grazi Ragazzizásba kezd. A házidöntő hihetetlen taktikai csatát és visszafogott szurkolást hoz, illetve a címvédő Vezzali győzelmét. Trillini körülbelül harminc másodpercig szomorkodik, majd újra bizonyítja, hogy minden szeretetet megérdemel. Elismerésre méltó magasugró-képességekről bizonyságot téve helyből átugorja a pástot a nézőtértől elválasztó, tippre 1,70-es korlátot, hogy férje nyakába borulhasson, majd lepacsizik a döntőben inkább neki szurkoló magyarokkal is.

Partikulturális komparatisztika

Vezzali eközben sajátos sztriptízbe fog, éppen a nadrágja szétgombolásánál tart, amikor vigyorogva megrázza a fejét, na ezt már nem. Aztán Trillinivel ölelkezik, aztán énekelnek, aztán ugrálás a szurkolókkal. Egész napos teljesítményük alapján megérdemelték a győzelmet, kijár nekik az ünneplés. Király tudósító nem is akarja tovább zavarni az egyre bensőségesebb ünnepet, inkább taxiba pattan, hogy hamarosan a magyar és a görög partikultúra összehasonlító elemzésébe kezdjen egy taxissal.

N;
hirdetés