Olimpia 2004

Farkas Ágnes: Ilyen még nem volt a pályafutásomban

2004. 08. 16., 22:18 | Frissítve: 2004. augusztus 16., hétfő 23:18

Farkas Ágnes olimpiai ezüstérmes kézilabdázó szerint Mocsai Lajos szövetségi kapitánynak jó játékosanyag áll rendelkezésére. A házigazdák ellen kedden fél négykor pályára lépő magyar válogatott átlövője örül, hogy Görögországban van az olimpia.

"Örülök, hogy Európában van az olimpia, mert nagyon jó érzés ennyi magyar előtt játszani" - nyilatkozta az Index athéni tudósítójának Farkas Ágnes, olimpiai ezüstérmes kézilabdázó. A csapat kedden fél négykor a házigazda görögök ellen játssza második csoportmérkőzését.

A kínaiak ellen 28-24-re megnyert nyitómérkőzésről Farkas elmondta: a mai kézilabdában nagyon fontos, hogy kik ülnek a cserepadon, Mocsainak jó játékosállománya van. A magyaroknak három egyenlő képességű irányítójuk volt, Siti a kínaiak ellen jól pótolta a gyorsan kiállított Görbiczet.

Az olimpiai ezüstérmes átlövőt megdöbbentette, hogy a kínaiak ellen negyvennégy perc kiállítást ítéltek a bírók. "Ilyen még nem volt a pályafutásomban, de a játékvezetők így akarják tisztább játékra ösztönözni a csapatokat" - mondta Farkas Ágnes az Indexnek.

N;
hirdetés