Olimpia 2004

Eltört az orra az egyetlen jobbszélsőnknek

2004. 08. 18., 21:24 | Frissítve: 2004. augusztus 18., szerda 21:59

A kézilabdázó Harsányi Gergely legfeljebb speciális orrvédővel játszhat az olimpia hátralévő mérkőzésein, miután a franciák ellen orrtörést szenvedett. A 26-23-ra elvesztett mérkőzésen Lendvay Péternek a bokaszalagja húzódott meg, de ő már biztosan játszhat a németek elleni következő mérkőzésen.

Harsányi Gergely
A franciák ellen 26-23-ra elvesztett olimpiai férfi kézilabda-mérkőzésen Harsányi Gergely orrtörést, Lendvay Péter bokaszalag-húzódást szenvedett. Harsányi egy ütközés következtében törte el az orrát, így az Európa-bajnok németek elleni pénteki mérkőzést biztosan kihagyja.

Gondot jelent Skaliczki László szövetségi kapitány számára, hogy az ötkarikás keretben csupán egyetlen jobbszélső van. Talán Mocsai Tamás helyettesíti majd a sérültet. Vanyus Attila, a Magyar Kézilabda Szövetség helyszínen tartózkodó alelnöke az MTI-nek elmondta: Harsányi minden bizonnyal csak akkor játszik a továbbiakban az olimpián, ha sikerül számára speciális arcvédőt szerezni, és annak használatát engedélyezik.

Lendvay bokaszalagja szerencsére nem szakadt el, s a húzódással valószínűleg vállalni tudja a szereplést a két nap múlva esedékes találkozón.

N;
hirdetés