Olimpia 2004

Fenekét mutogatta a magyar síkfutó

2004. 08. 23., 23:25 | Frissítve: 2004. augusztus 24., kedd 10:23

A görög rendőrök előállítottak egy magyar olimpikont. Az önmagáról megfeledkezett Németh Roland, miután kiesett a százméteres síkfutás középdöntőjéből, letolta nadrágját és a hátsóját mutogatta, a diszkoszvetés döntője után.

A görög rendőrök előállították Németh Rolandot, a magyar olimpiai csapat tagját. Az Index helyszíni tudósítója szerint, a 100 méteres síkfutásban szerepelt sportoló, az Olimpiai Stadionban a 75 ezres arénéban letolta a nadrágját, és csupasz hátsóját mutogatta a magyar győzelemmel zárult diszkoszvetés fináléja után. (Ekkor már csupán néhányan tartózkodtak a stadionban.)

A magáról megfeledkezett harminc esztendős atlétát rendőrautóval szállították el a helyszínről. A magyar sportoló érdekében hiába próbált közbeavatkozni az Index higgadtságáról híres Barakonyi fotósa, és újságírója, Némethet a rendőrörsre vitték. Az atlétika szövetség elnöke, Rábold Gusztáv dermedten állt az események előtt.

A százméteres férfi síkfutás selejtezőjében Németh 10,28 másodperces idővel (ami a második legjobb eredménye ebben az évben) harmadik lett a futamában és a középdöntőbe jutott, ott azonban csak hatodik lett, így kiesett a további küzdelmekből.

N;
hirdetés