Olimpia 2004

Nemcsik még nem tudja, hogy nyert vagy vesztett

2004. 08. 15., 19:39 | Frissítve: 2004. augusztus 15., vasárnap 20:58

Az oroszok nincsenek jó formában, ezért a kardcsapatnak nagy esélyei vannak a csütörtöki versenyen. Az egyéniben ezüstérmes Nemcsik Zsolt erre a számra készül, addig nem kíván foglalkozni a szombaton történtekkel.

Nemcsik Zsolt
"A férfi kardcsapat csütörtöki versenyéig nem akarok azzal foglalkozni, hogy siker vagy sem az egyéni ezüstérem " - nyilatkozta az Index athéni tudósítójának Nemcsik Zsolt, aki a férfi kard egyéniben olasz riválisától kapott ki.

A döntőben Nemcsik szinte végig vezetett Montano ellen, amikor az olasz, egyesek szerint, sérülést színlelt, ami kilendítette ritmusából a magyart. Szabó Bence szövetségi kapitány szerint sportszerűtlen volt az olasz, Kovács Tamás szakmai igazgató leléptette volna Montanót.

Nemcsik az Indexnek elmondta, hogy kőkemény edzésekkel készülnek a csapatdöntőre. A magyarok reményeit táplálhatja, hogy az oroszok nincsenek jó formában.

Csapattársa, az egyéniben a későbbi harmadik ellen búcsúzó Lengyel Balázs szerint maradt magában annyi, hogy csütörtökön a csapat hasznára lehessen.

N;
hirdetés