Kuru-kuru nabe, vagyis körbe-körbe edény a neve annak a találmánynak, ami kis túlzással forradalmasíthatja a konyhai eszközök világát. Egy japán fogorvos dolgozta ki azt a főzőedényt, ami emberi beavatkozás és fakanál nélkül intézi a keverést: a speciálisan kiképzett forma ugyanis a forrásban lévő leves áramlásait körkörös mozgásba tereli.
A beszámolók szerint az edénynek ezen túlmenően is vannak előnyei: a víz könnyebben forr fel, a középen összegyűlő habot könnyebb lefölözni, ráadásul a folyamatos mozgás miatt nemcsak a tészta nem tapad az edény falához, de kiforrni sem fog többé az, amit a kuru-kuru nabéban főzünk. Watanabe Hideki, az edény feltalálója azt mondja, hogy épp gipsszel dolgozott, mikor beütött a nagy ötlet. Most befektetőket keres, bár sokak szerint akkor járna a legjobban, ha a tömeggyártáshoz szükséges pénzt a mostanában egyre nagyobb sikereket elérő közösségi projekttámogató oldalon, a Kickstarteren gyűjtené össze, ez az oldal már több hasonló kezdeményezésnek meglepő méretű anyagi sikert hozott.