Személyes videó a Facebook ajándéka

2014.02.04. 13:54

A Facebook minden egyes felhasználójának készített egy személyes videót arról, hogy mi történt azóta, hogy csatlakozott a közösségi oldalhoz. A tízéves évfordulót ünneplik ezzel az oldal fejlesztői. Erre a linkre kattintva meg is nézheti a sajátját.

Az egyperces rövid videó természetesen a Facebookon elérhető adatokkal dolgozik. Azzal kezdődik, hogy mióta vagyunk fent a közösségi oldalon. Mi volt az első aktivitásunk - ennél a fotókat nézi leginkább, a szöveges tartalom kevésbé érdekli.

Ezek után felsorolja a legnépszerűbb posztjainkat, legtöbb lájkot kapott képeinket. Azoknak a felhasználóknak érdekes ez a videó leginkább, akik aktívak voltak, sok képet töltöttek fel az évek alatt, sok ismerősük van, és azok lájkolták is szorgalmasan a tartalmat.

A videót csak Facebookra belépve lehet megnézni az említett linken. Privát videóról van szó, nem megosztható, mindenkinek ugyanazzal a linkkel működik.

Hasonló videókat már tett közzé a Google+ is, igaz, csak egy-egy évről. A közösségi oldal felhasználói decemberben kaptak értesítőt, hogy elkészült a tavalyi évi fotó- és videóösszefoglaló.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 1-2-3-4-5

5 könyv
Több mint 600 meghökkentő, érdekes és tanulságos történet!

MEGVESZEM