János, Pál
22 °C
33 °C

Tollal működő iPad Air 3 jöhet

2016.01.28. 09:39

Másfél év kihagyás után megint frissíti az Apple a legnépszerűbb 9,7 colos tabletjeit, és ez valószínűleg jót fog tenni az eladásoknak. A hírt kiszivárogtató 9to5 Mac úgy tudja, hogy új Watch okosórák is érkeznek (így, többes számban), és arról már mi is írtunk, hogy az Apple visszatér a gyökereihez egy kisebb méretű, csupán 4 colos iPhone 5se okostelefonnal.

Várhatóan iPad Air 3 lesz az új tablet neve, és ezzel is működik majd az Apple Pencil, magyarán képesek leszünk írni és rajzolni a kijelzőjén. Ezen kívül egy hátsó led vakut is kap a tablet, hogy jobban tudjunk fotózni, és a pletykák szerint az Apple a hangszórók minőségén is javít, hogy az új Air ebben is hasonlítson az iPad Pro modellre.

A vérfrissítésre nagy szükség volt, mert a héten kiadott pénzügyi jelentés szerint egy év alatt 25 százalékkal csökkent az eladott iPadek száma. A visszaesés persze annak is köszönhető, hogy ezek a tabletek elég jó minőségűek, sokkal strapabíróbbak és hosszabb élettartamúak, mint az okostelefonok. A három és fél éve bemutatott iPad 4-gyel még bőven jól el lehet szórakozni.

Az iPad Air 3 nemcsak a tollal működő kijelző miatt lehet érdekes. Az Apple pár hete bejelentett egy iskoláknak szánt szoftvert, amivel a tabletek többféle tanulói fiókot tudnak kezelni. Így mindig annak a beállításai és tartalmai jelennek meg, aki az órán éppen bejelentkezett a gépre. Ezzel az apró módosítással az iPadek sokkal jobban alkalmazkodnak az iskolák igényeihez.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!