Simon, Szimonetta
1 °C
12 °C

Megjelent az Office XP első javítása

2001.12.20. 16:55
Kapcsolódó cikkek (1)
Elkészült, és meg is jelent az Office XP-hez az első komolyabb javítócsomag, az SP-1.
A Microsoft termékekkel szerzett tapasztalatok alapján kimondható, hogy a gyártó programjai a Service Pack 1 megjelenése után tekinthetők igazán "nagykorúnak", ekkorra ugyanis a súlyosabb biztonsági és egyéb hiányosságokat többnyire már felfedték, és ki is javították.

E csomag megjelenése várhatóan az XP rohamos elterjedésének kezdő pillanata is egyben, hiszen sok cég csak az SP-1 megjelenése után áll át az új verzióra.

A 17 MB terjedelmű csomagot feltétlenül érdemes telepíteni, hiszen megoldást kínál az eddig ismertté vált csaknem összes hibára és biztonsági résre.

A gyártó szerint a Service Pack 1 a hibák orvoslásán túl megnöveli az Office XP teljesítményét, stabilabbá és biztonságosabbá teszi azt.

Az SP-1 magában foglal néhány korábban már megjelent javítást is, így például az Outlook 2002 biztonsági frissítését is.

A hozzánk eljutott információk szerint a javítás érinti az Office csaknem minden komponensét, nagy számú publikálatlan hibára is orvosságot kínál, olyanokra is, melyek igen komoly kockázatot jelenthetnek adataink biztonságára nézve.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Hétvége Sopronban!

Tómalom Fürdő, Tűztorony, Karmelita kolostor, és még számos látnivaló várja Sopronban.